ΤΕΧΝΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Γιώργος Πολυχρονάκος, νέο άλμπουμ: “Tender Gravity” – Υποστηρίξτε την ανεξάρτητη παραγωγή!

Μία πρωτότυπη μουσική πρόταση, που λειτουργεί και ως «κιβωτός» της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, αναζητά ακροατές υποστηρικτές παραγωγής!

ΠΡΟΑΓΟΡΑΣΤΕ, ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ, ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΟ ΜΑΚΡΑΣ ΠΝΟΗΣ!

Το νέο άλμπουμ του Γιώργου Πολυχρονάκου που φέρει το τίτλο “Tender Gravity” σχεδιάστηκε και ηχογραφήθηκε μέσα στην περίοδο της πανδημίας.

Είναι ένα εκτενές έργο (78’) με 15 πρωτότυπες συνθέσεις τις οποίες ερμηνεύουν 50 από τους σημαντικότερους μουσικούς της χώρας μας . Ήδη λαμβάνει διθυραμβικές κριτικές  από γνωστούς μουσικοκριτικούς που παρέστησαν στο “trial hearing” της πρωτόλειας μίξης  του άλμπουμ.

Δείτε εδώ τις συστάσεις που δίνει ο Χαϊδαριώτης μουσικός Γιώργος Πολυχρονάκος για το έργο του, ακούστε αποσπάσματα και μάθετε πως μπορείτε να συμμετέχετε στην παραγωγή του:

https://youtu.be/WKUCdxR3MUk

Η παραγωγή είναι ανεξάρτητη και  δεν απολαμβάνει κανενός είδους υποστήριξη/χορηγία. Η διαδικασία προπώλησης έχει ως στόχο να συγκεντρωθούν οι απαραίτητοι πόροι ώστε να μπορέσει να εκδοθεί σε πλήρη φυσική μορφή ( CD & Double LP).

Διαρκεί λίγες ακόμα ημέρες και πρέπει να σημειωθεί πως αν δεν συγκεντρωθεί το ποσό που έχει τεθεί ως στόχος η προσπάθεια κηρύσσεται άγονη/ανεπιτυχής και η παραγωγή δεν λαμβάνει απολύτως κανένα ποσό. (All or nothing campaign).

*Προαγοράζοντας τα χρήματα σας απλά δεσμεύονται και αν η προσπάθεια κηρυχθεί άγονη  δεν υφίσταται καμία συναλλαγή (μηδενικό κόστος) . Άρα είναι μια απόλυτα ασφαλής διαδικασία !

Η διαδικτυακή εκστρατεία προπώλησης λήγει την Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου!

https://www.polyhronakos.com/

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button