ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Αποκλειστικό: Γιώργος Κώττης εναντίον Ανδρέα Παχατουρίδη στον Δήμο Περιστερίου

 

Το όνομα που έχει φτιάξει στο Περιστέρι ο Ανδρέας Παχατουρίδης “τρομάζει” τους πολιτικούς του αντιπάλους. Όχι όμως όλους. Ο Γιώργος Κώττης, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας με πολύχρονη δράση στη δυτική Αθήνα, λέει στο “Χαϊδάρι Σήμερα” ότι σκέφτεται να διεκδικήσει τον Δήμο Περιστερίου, με προτεραιότητα το κοινωνικό πεδίο. 

Ο Γιώργος Κώττης δεν είναι ένα συνηθισμένο νεοδημοκρατικό πολιτικό στέλεχος. Στα έξι χρόνια που διετέλεσε πρόεδρος της Β5 ΝΟΔΕ άφησε πίσω του την κομματική “πεπατημένη”, που θέλει τα μεσαία στελέχη σε κλειστό ρόλο κομματάρχη και τοπικού εκπροσώπου βουλευτών. «Κοινωνία, κοινωνία, κοινωνία» ήταν το σύνθημά του και το έκανε πράξη με πολλή χειροπιαστή δουλειά και ανοίγματα σε κοινωνικούς φορείς των δυτικών προαστίων. Αυτό τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό στον κόσμο της γαλάζιας παράταξης, που εκτιμά το γεγονός ότι ένας άνθρωπος του ιδιωτικού τομέα προσπάθησε και κατάφερε να γίνει “ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας”. 

Την περασμένη άνοιξη, αποφάσισε να μην είναι ξανά υποψήφιος πρόεδρος στο ίδιο κομματικό όργανο, παρότι όλοι θεωρούσαν πως ήταν το απόλυτο φαβορί στις εσωκομματικές διαδικασίες της Νέας Δημοκρατίας. Ούτε και η υποψηφιότητα στις βουλευτικές εκλογές για τον Δυτικό Τομέα τον δελεάζει, κι ας τον προωθούν οι πολιτικοί φίλοι του προς τα εκεί. Ο ίδιος διαλέγει την Αυτοδιοίκηση και μάλιστα στο δύσκολο πολιτικό τερέν του Δήμου Περιστερίου. 

Σε επικοινωνία που είχε το «Χαϊδάρι Σήμερα» μαζί του, μας αποκάλυψε τις πολιτικές του βλέψεις.

– Σκέπτομαι να διεκδικήσω το Δήμο Περιστερίου.
– Ακόμα και με αντίπαλο τον Ανδρέα Παχατουρίδη;
– Φυσικά. Ο κόσμος στο Περιστέρι δεν έχει ανάγκη την προβολή από τα Μ.Μ.Ε και τα πολύχρωμα γιορτινά λαμπιόνια. Υπάρχουν εκατοντάδες οικογένειες στον μεγαλύτερο Δήμο της Δυτικής Αθήνας που δεν έχουν τη δυνατότητα το μεσημέρι να αγοράσουν μια φρατζόλα ψωμί. Αυτούς τους συνανθρώπους μας, θέλω να στηρίξω μέσα από μια σειρά κοινωνικών δράσεων.

 

Γιώργος Παπαπαναγιώτου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button