ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Γιώργος Καρράς: “Σιώπησε η κυβέρνηση στην τροπολογία απόδοσης της Ακτής Σκαραμαγκά στο Χαϊδάρι”

Σε σιωπηρή απόρριψη οδηγήθηκε η τροπολογία που κατέθεσε ο βουλευτής κ. Γιώργος Καρράς, σχετικά με την απόδοση στο Χαϊδάρι της παραθαλάσσιας έκτασης του Σκαραμαγκά. Για την εξέλιξη αυτή ο κ. Καρράς κάνει λόγο για αναξιοπιστία και αναλγησία της κυβέρνησης. Επίσης ότι ο πρωθυπουργός “μόνη στοχοπροσήλωση έχει την παραχώρηση της δημόσιας περιουσίας στο Υπερταμείο”. Συγκεκριμένα ο κ. Καρράς δήλωσε στο “Χαϊδάρι Σήμερα”:
Γιώργος Καρράς, βουλευτής ΚΙΝ.ΑΛ.

Η αναξιοπιστία και η αναλγησία της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όρια. Περίμενα ότι τουλάχιστον σε ένα θέμα που όχι μόνο δεν βλάπτει το κράτος, αλλά θα βελτίωνε την ποιότητα ζωής των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αθήνας, θα έδειχνε την δήθεν ευαισθησία που ευαγγελίζεται όλο αυτό το διάστημα η -μόνο κατ’ όνομα- αριστερή Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα.

O κ. Τσίπρας, ως Βουλευτής της αντιπολίτευσης υποτίθεται ότι ενδιαφερόταν για την παραχώρηση του χώρου στην περιοχή των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά στους πολίτες του Χαϊδαρίου. Σήμερα ως Πρωθυπουργός αυτά προφανώς τα έχει ξεχάσει, με μόνη στοχοπροσήλωση την παραχώρηση της δημόσιας περιουσίας στο Υπερταμείο.
Και επειδή ακριβώς η Κυβέρνηση δεν έχει κανένα πειστικό επιχείρημα για να δικαιολογήσει την άρνησή της να ικανοποιήσει το πάγιο και δίκαιο αίτημα των κατοίκων του Χαϊδαρίου και της Δυτικής Αθήνας για πρόσβαση στη θάλασσα και για την δημιουργία χώρων πρασίνου και αθλητικών και πολιτιστικών εγκαταστάσεων στην πόλη τους, η Υπουργός κα Παπανάτσιου σιώπησε, παραβιάζοντας με αυτόν τον τρόπο και τον κανονισμό της Βουλής, ενώ όφειλε να τοποθετηθεί ρητώς.  ​
Η τροπολογία κατατέθηκε με πρωτοβουλία του Βουλευτή Γεώργιου – Δημήτριου Καρρά και συνυπογράφεται από τους Γιάννη Κουτσούκο, Ανδρέα Λοβέρδο, Γιάννη Μανιάτη και Κώστα Σκανδαλίδη, βοουλευτές του Κινήματος Αλλαγής. Αφορά την ανάκληση παραχώρησης δημοσίου ακινήτου εμδ. 274,148 τ.μ. στην ΕΤΑΔ Α.Ε. (Αύγουστο 2018) και την παραχώρησή του στο Δήμο Χαϊδαρίου. Κάνε κλικ εδώ: Doc 11 Apr 2019, 13_59

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button