Γιάννης Ηλιάδης. “Αγώνας για να αποκτήσει το Χαϊδάρι νέα δυναμική”

Χαϊδαριώτη, Χαϊδαριώτισσα,
Νιώθω την ανάγκη να σου συστηθώ από καρδιάς. Μέσα από τη δουλειά μου περιβάλλομαι χρόνια από την αγάπη και εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας. Έχω ζήσει μεγάλες στιγμές της αυτοδιοίκησης από τη συμμετοχή του πατέρα μου σαν Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.
Έζησα τότε που το Χαϊδάρι ξεχώριζε για την υλοποίηση φρέσκων και πρωτοποριακών ιδεών. Συμμετέχω στον συνδυασμό «Χαϊδάρι Ξανά» για να συνεχίσω τον κύκλο προσφοράς της οικογένειάς μου στην πόλη μας.
Να αποκτήσει νέα δυναμική, να γίνει Χαϊδάρι Ξανά. Μα πάνω απ΄ όλα ζητώ να με τιμήσεις με την ψήφο σου γιατί είμαι ένας Χαϊδαριώτης σαν εσένα.
Σε καταλαβαίνω και με καταλαβαίνεις.
Σε ευχαριστώ.

Γιάννης Ηλιάδης

O Γιάννης Ηλιάδης γεννήθηκε στο Χαϊδάρι το 1971. Γιος του Σταύρου Ηλιάδη, μικρασιατικής καταγωγής και της Αικατερίνης Ηλιάδη.

Κατοικεί στο Δάσος και είναι παντρεμένος με την Ελένη Μωραΐτη, βρεφονηπιαγωγό. Έχει δυο παιδιά, τη Μαρία και τον Σταύρο , μαθητές στο 11° Δημοτικό της πόλης μας.

Αποφοίτησε από το 1ο ΤΕΛ Χαϊδαρίου και στη συνέχεια σπούδασε ανάλυση και προγραμματισμό Η/Υ.

Ασχολήθηκε επαγγελματικά ως μεσίτης αστικών συμβάσεων με πωλήσεις και εκτιμήσεις ακινήτων. Από το 1996 έχει αναλάβει επιτυχώς την οικογενειακή επιχείρηση στο Δάσος (Πέτρινο Περίπτερο). Είναι ενεργό μέλος της Ένωσης Περιπτεριούχων.

επικοινωνία: [email protected]