ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για το… άλμα πρόκρισης το Περιστέρι, κόντρα στη Ρίτας

Η ομάδα των δυτικών προαστίων, υποδέχεται την Ρίτας για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League και θέλει τη νίκη για να κάνει τεράστιο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

Το Περιστέρι αντιμετωπίζει την Ρίτας Βίλνιους (30/11, 19:30) για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 2-1 και η πρόκριση βρίσκεται στα δικά της χέρια. Από την άλλη, οι Λιθουανοί έχουν ρεκόρ 1-2 και παίζουν το τελευταίο χαρτί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του ομίλου.

Πιο συγκεκριμένα, η το περιστέρι ψάχνει για την 3η νίκη του, η οποία, αν έρθει, θα το φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην play-in φάση, ενώ θα διατηρηθούν και οι ελπίδες για απευθείας πρόκριση στην φάση των 16 της διοργάνωσης (βάσει συστήματος διεξαγωγής, ο πρώτος κάθε ομίλου προκρίνεται απευθείας, ενώ οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 2 και 3 θα πρέπει να παλέψουν για την πρόκριση μέσω play-in, όπου θα διασταυρωθούν με έναν αντίπαλο άλλου ομίλου).

Ο Βασίλης Σπανούλης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς ο κομβικός Σιλβέν Φρανσίσκο επέστρεψε στη δράση στο παιχνίδι με το Λαύριο, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε την περασμένη εβδομάδα.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button