ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Γενικό Νίκαιας: Έργα σε απαράδεκτους θαλάμους των 8 και 10 κρεβατιών

H βελτίωση των κτηριακών εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου Νίκαιας βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που είχε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με το Διοικητή του Νοσοκομείου Τάσο Μυτόγλου.

Στη συνάντηση στην οποία συμμετείχε και η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σ. Αντωνάκου συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα που απαιτούνται προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αναβάθμιση των παθολογικών κλινικών του 1ου ορόφου του Κεντρικού Κτηρίου.

Σύμφωνα με σχεδιασμό που έχει γίνει το επόμενο διάστημα θα υπογραφεί προγραμματική σύμβαση μεταξύ Νοσοκομείου Νίκαιας (κύριος του έργου) Περιφέρειας Αττικής (φορέας χρηματοδότησης) και ΚΤΥΠ Α.Ε. (φορέας υλοποίησης). Η οριστική μελέτη του έργου έχει προϋπολογισμό 4.906.000 €. Όπως επισημάνθηκε, τόσο από την Αντιπεριφερειάρχη Σ. Αντωνάκου, όσο και από τον Διοικητή του Νοσοκομίου Τ. Μυτόγλου η υλοποίηση του έργου, «αποτελεί τη μόνη λύση για τις απαράδεκτες συνθήκες νοσηλείας σε θαλάμους οκτώ και δέκα κρεβατιών».

Ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης ζήτησε από τα αρμόδια στελέχη της Περιφέρειας να προβούν σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο το οποίο θα συμβάλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button