ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Ο Δημήτρης Κύρκος σε καθοδηγεί στον κόσμο του Functional Training: Ενέργεια – δύναμη – φυσική κατάσταση

Χαϊδάρι Σήμερα Ο Δημήτρης Κύρκος σε καθοδηγεί στον κόσμο του Functional Training: Ενέργεια - δύναμη - φυσική κατάσταση 1

Στο “Fitplus alternative workout”, στο Δάσος, η άσκηση αποκτά το πραγματικό νόημά της, με την φροντίδα ενός πολύπειρου προπονητή. Ο Δημήτρης Κύρκος προτείνει και εφαρμόζει το Functional Training και σε καθοδηγεί σε μια διαρκή ανοδική σωματική πορεία, είτε ασκείσαι αρκετά χρόνια και θέλεις κάτι διαφορετικό και παραπάνω είτε είσαι αρχάριος και θέλεις να βελτιώσεις τη σωματική σου απόδοση. Είναι ο τρόπος να αποκτήσεις την καλύτερη φυσική κατάσταση που είχες ποτέ!  

Αν ασχολείσαι με το fitness, σίγουρα έχεις ακούσει τον όρο Λειτουργική Προπόνηση. Σήμερα γίνεται η απόλυτη τάση στην γυμναστική και… όχι άδικα. Αυτό το πρόγραμμα είναι για σένα. Όλες οι ηλικίες μπορούν να ασκηθούν, να νιώσουν και να δουν άμεσα τα οφέλη της λειτουργικής προπόνησης.

Χαϊδάρι Σήμερα "Fitplus alternative workout". Η Λειτουργική Προπόνηση ήρθε και στο Χαϊδάρι! 1
Ολοκαίνουργιο, όμορφο, πρωτοποριακό: “Fitplus alternative workout”, στο Δάσος. 
Εκεί όπου σταματάει η συμβατική γυμναστική, αρχίζει το “Fitplus”.

Η λειτουργική προπόνηση είναι πια στη διάθεσή μας και στο Χαϊδάρι, σε ένα πολύ ωραίο κέντρο εναλλακτικής – λειτουργικής άσκησης. Στις ωριαίες “συνεδρίες” παίρνουν μέρος ολιγομελείς ομάδες, υπό την διαρκή παρακολούθηση – καθοδήγηση του Δ. Κύρκου, αθλητή – πρωταθλητή και μέλος της εθνικής ομάδας στίβου στο άλμα επί κοντώ, καθηγητής φυσικής αγωγής & αθλητισμού. Δείχνει αναλυτικά κάθε άσκηση, εξατομικεύει τα προγράμματα για κάθε γυμναζόμενο ή σε παράλληλες ομάδες, παρακολουθεί λεπτομερώς τη σωστή εκτέλεση από τον καθένα, ώστε να αποφεύγονται τραυματισμοί και να υπάρχει το μέγιστο αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα ασκήσεων έχει τεράστια ποικιλία, ώστε να μην γίνεται ποτέ επαναλαμβανόμενο και βαρετό. Μερικές φορές η προπόνηση γίνεται πραγματική έκπληξη! Στην άσκηση της λειτουργικής προπόνησης γίνεται χρήση διαφόρων προπονητικών εξοπλισμών όπως ιμάντες, σχοινιά, kettle bells, medicine balls, core bags, kick boxing και πολλά ακόμη, που δεν σε αφήνουν να πλήξεις ποτέ. Πάντα κύριος άξονας της άσκησης είναι το σώμα, χωρίς ηλεκτρικό μηχάνημα. Η εκτέλεση ασκήσεων αντίστασης βελτιώνει τη δύναμη και ενισχύει άμεσα την απόδοση των κινήσεων.

Η λειτουργική προπόνηση (functional training) προσαρμόζει και αναπτύσσει ασκήσεις που επιτρέπουν στον καθένα να εκτελεί τις δραστηριότητες της καθημερινής ζωής πιο εύκολα και χωρίς τραυματισμούς.

Μιλάμε για ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης όλου του σώματος, που προσφέρει και αερόβιες προσαρμογές. Στην προπόνηση εκτελούνται ασκήσεις πολυαρθρικές, συνδυαστικές και υψηλής έντασης. Ο κύριος στόχος της λειτουργικής προπόνησης είναι να ενισχύσει την απόδοση των κινήσεων, επηρεάζοντας θετικά ολόκληρο το νευρομυϊκό σύστημα. Η συχνή προπόνηση αυξάνει την καρδιακή λειτουργία και βελτιώνει την ισορροπία μας, την αντοχή, την ταχύτητα, την αύξηση της δύναμής μας. Βοηθά στο κάψιμο λίπους και στην απώλεια πόντων, καθώς αυξάνει τις καύσεις του σώματός μας περισσότερο κατά 23-25% σε σχέση με άλλες προπονητικές μεθόδους εκγύμνασης, σύμφωνα με συγκριτικά αποτελέσματα μελετών..Είναι ιδανική προπόνηση για αποκατάσταση τραυματισμών.

 

info


– ατομικά προγράμματα personal training
– small groups training
– family groups (από 14 ετών) 
– Αποκατάσταση τραυματισμών.
– outdoor training, προπόνηση στην φύση.
– Ashtanga Vinyasa Yoga κάθε Τρίτη και Πέμπτη 20:00-22:00 και κάθε Παρασκευή 11:45-13:30.

Δάσος Χαϊδαρίου, Κ. Παλαμά & Μπουμπουλίνας

Τ. 210 5819775, 6983 697310


facebook: Fitplus-alternative-workout

 Δημήτρης Κύρκος  
Ο Δ. Κύρκος δείχνει την εκτέλεση μιας άσκησης.

Αθλητής – πρωταθλητής και μέλος της εθνικής ομάδας στίβου στο άλμα επί κοντώ από το 1980 έως το 1996. 


Πρώην ιδιοκτήτης του “gentro atletico” στο Δάσος Χαϊδαρίου και personal trainer από το 2003 έως και σήμερα. 

Η προπόνηση στο “fitplus alternative workout” γίνεται σε μικρές ομάδες και ο Δ. Κύρκος εξατομικεύει κάθε στιγμή την άσκηση στις δυνατότητες και τις ανάγκες του καθενός, ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο αποτέλεσμα, χωρίς καμιά υπερβολή ή κίνδυνο τραυματισμού. 

“Ό,τι καλύτερο για να κλείσει μια κουραστική ημέρα 
και να νοιώσουμε απίστευτη ευεξία. 
Καθώς απελευθερώνεται το μυαλό, ακολουθώντας την ροή των ασκήσεων… 
κάθε ένταση σβήνεται!” 
 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button