ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Φροντιστήρια Πουκαμισάς Χαϊδάρι: Με ομιλητή τον Δημήτρη Μπουραντά, Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς, ο μεγαλύτερος φροντιστηριακός οργανισμός στην Ελλάδα,  οργανώνουν στο Χαϊδάρι μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού. Προσκεκλημένος ο Δημήτρης Μπουραντάς, που θα αναπτύξει το θέμα “Θεμελιώδεις νοημοσύνες για προσωπική και επαγγελματική αποτελεσματικότητα”.

Η παρουσία του χαρισματικού καθηγητή και συγγραφέα στην πόλη μας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού δίνεται η ευκαιρία να ακούσουμε από κοντά τις απόψεις του, πάνω σ ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα για γονείς και μαθητές.

Την Κυριακή 14 Απριλίου, στην αίθουσα Εκδηλωσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου

Ο Δημήτρης Μπουραντάς είναι καθηγητής του Μάνατζμεντ, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για στελέχη (Executive MBA) και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό άρθρων για τα πιο έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Έχει συγγράψει 10 βιβλία, εκ των οποίων έχουν γίνει best seller τα παρακάτω: «Μάνατζμεντ» (ΜΠΕΝΟΣ), « Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού» (ΜΠΕΝΟΣ), «Ηγεσία: Ο δρόμος της διαρκούς επιτυχίας» (ΚΡΙΤΙΚΗ). To μυθιστόρημα «Όλα σου τα ‘μαθα μα ξέχασα μια λέξη», (ΠΑΤΑΚΗΣ) κέρδισε το βραβείο Αναγνωστών (ΕΚΕΒΙ 2008) και βρέθηκε για τέσσερα χρόνια στις λίστες των ευπώλητων. Επιπλέον, τα βιβλία του «Επί σκηνής χωρίς πρόβα» (ΠΑΤΑΚΗΣ), «Το Γράμμα της Ελπίδας» (ΛΙΒΑΝΗΣ), «Μιλώντας στα παιδιά μου για τη πραγματικά επιτυχημένη επαγγελματική και προσωπική ζωή», «Οι μεγάλοι φιλόσοφοι και το προσωπικό Μάνατζμεντ» (ΠΑΤΑΚΗΣ), «Κραυγή Σιωπής», (ποιητική συλλογή, εκδόσεις Πατάκη), βρέθηκαν στις λίστες των Best Sellers για αρκετούς μήνες. Επιπρόσθετα έχει εκδοθεί το βιβλίο “Leadership meta-competencies”, Ashgate-Gower Publications που βρέθηκε στις λίστες των ευπώλητων του Amazon. Πρόσφατα εκδόθηκε το μυθιστόρημα «Αν μ’ άφηνες τη λέξη να σου μάθω» (ΠΑΤΑΚΗΣ) που αποτελεί συνέχεια του «Όλα σου τα ‘μαθα μα ξέχασα μια λέξη».

Θέματα Ημερίδας: 

Εισηγητές τους κυρίους κ. Παπαγιαννούλη  και Γ. Κορώση. 

  • Οι αλλαγές στο Λύκειο
  • Σχολές και Τμήματα
  • Startups και καινοτομία
  • Διαχείριση άγχους

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button