ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Φωτεινή Μπέλση: “Για να γυρίσει ο ήλιος» χρειάζεται όραμα και σχέδιο

γράφει η Φωτεινή (Φούλα) Μπέλση                                                            υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τους “Πολίτες σερ Δράση Χαϊδαρίου”

Oνομάζομαι Φωτεινή Μπέλση και ονειρεύομαι μια πόλη πιο «φωτεινή»!

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στο Χαϊδάρι. Η κόρη μου μεγαλώνει στο Χαϊδάρι.

Εδώ γνώρισα το Θέατρο σε αυτό που με οδήγησαν τα βήματά μου κατόπιν σε επίπεδο σπουδών. Είδα την πόλη μας να αλλάζει προς το καλύτερο και προς το χειρότερο.

Συμπορεύομαι με τους Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου και τον Θοδωρή Σπηλιόπουλο, επειδή μια πόλη η οποία σέβεται στους κατοίκους αποτελεί πλέον επιτακτική ανάγκη. Να μπορείς να περπατάς ελεύθερα, να παίζεις, να διασκεδάζεις, να δημιουργείς. Μια πόλη να μπορείς να ζεις.

Γνωρίζω τον Θοδωρή για πάνω από 25 χρόνια και ξέρω ότι μπορεί, αλλά κυρίως θέλει, να καταφέρει όλα τα παραπάνω  Με τη βοήθεια μας.

Παραφράζοντας τον ποιητή, «για να γυρίσει ο ήλιος» δε θέλει δουλειά πολύ, μόνο. Πρωτίστως θέλει όραμα και σχέδιο. Οι “Πολίρες σε Δράση” διαθέτουν και τα δύο.

Δεν ομιλώ τον πολιτικό λόγο ούτε προέρχομαι από πολιτική οικογένεια, αλλά ο Δήμος δε πρέπει να αποτελεί χώρο εκπλήρωσης προσωπικών φιλοδοξιών. Θα πρέπει να ενεργοποιεί και να δίνει βήμα σε όλους όσοι το επιθυμούν.

Οραματίσου την πόλη όπου θες να ζεις και κάνε το πράξη.

Όλοι μαζί μπορούμε.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button