ΕΞΟΔΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Φεστιβάλ σύγχρονης κιθάρας! Έξι κορυφαίοι σολίστες στο Jazzét Café

Το Jazzét Café παρουσιάζει το 3ο Jazz Solo Guitar Festival, μια διοργάνωση ενός κιθαριστικού φεστιβάλ με την συμμετοχή έξι εκλεκτών σύγχρονων κιθαριστών. Μία κιθαριστική πανδαισία από τους Adedeji Adetayo, Δημήτρη Ζαφειρέλη, Ανδρέα Παπαγιαννακόπουλο, Γιώργο Σταυρουλάκη, Μιχάλη Τσιφτσή, Λευτέρη Χριστοφή.

Το Αθηναϊκό τζαζ κλαμπ, το Jazzét Café παρουσιάζει το 3οJazz Solo Guitar Festival, μια διοργάνωση ενός κιθαριστικού φεστιβάλ, που η ιδέα και υλοποίηση του, ανήκει στον καλλιτεχνικό διευθυντή του Music Center Athens – Jazzét Café – Jazzét Music Hall και κιθαρίστα Λευτέρη Χριστοφή.  

Ένα ιδιαίτερο φεστιβάλ για τους λάτρεις της σύγχρονης κιθάρας και όχι μόνο, που για τρίτη χρονιά πραγματοποιείται στην Ελλάδα και επικεντρώνεται στην κιθαριστική τεχνοτροπία και τεχνογνωσία, στη συνθετική αντίληψη και στην αυτοσχεδιαστική προσέγγιση της σύγχρονης κιθάρας. 

Έξι κορυφαίοι Έλληνες κιθαριστές από τον ευρύ χώρο της Jazz & Fusion Μουσικής, οι Adedeji Adetayo, Δημήτρης Ζαφειρέλης, Ανδρέας Παπαγιαννακόπουλος, Γιώργος Σταυρουλάκης, Μιχάλης Τσιφτσής, Λευτέρης Χριστοφής θα παρουσιάσουν ο καθένας ξεχωριστά το προσωπικό του κιθαριστικό τρόπο παιξίματος, τεχνικής και ηχοχρώματος. 

Ένα διήμερο τζαζ φεστιβάλ, την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, στις 10.00 το βράδυ, αφιερωμένο στη σύγχρονη κιθάρα αυτήν κάθε αυτήν, όπου η “υψηλή” μουσική δεξιοτεχνία των κιθαριστών της θα συναρπάσει το φιλότεχνο ακροατήριο του Jazzét Café.  

Παρασκευή 15/10, 22:00 

ADEDEJI ADETAYO, ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ 

Σάββατο 16/10, 22:00 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΕΛΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΦΤΣΗΣ 

……………………………………………

Λόγω περιρισμένου αριθμού θέσεων είναι απαραίτητες οι κρατήσεις στο 210 5815626. 

Συνδρομή 5€ 

_________________________________________________________________________ 

JAZZET CAFE – ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 99-101, ΧΑΪΔΑΡΙ, 12461, 210 5815626 

www.musicenterathens.com  /  [email protected] 

www.musicenterathens.com

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button