ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑΤΑΞΙΔΙΑ

Έξι ώρες στην Τήνο! Ημερήσια Εκδρομή 20/7/2024

Το MG Travel οργανώνει εκδρομές στην πανέμορφη Τήνο, το νησί που κρατάει την αυθεντικότητά του και ταυτόχρονα αποτελεί κορυφαίο θρησκευτικό προορισμό της ορθοδοξίας, πάντα στις πιο καλές τιμές της αγοράς.
Η Τήνος τα τελευταία χρόνια προσελκύει πλήθος κόσμου και για τον πολιτιστικό της πλούτο, τις παραδόσεις, τα γραφικά χωριά, τα εντυπωσιακά της τοπία και τις πεντακάθαρες παραλίες που γοητεύουν με τα κρυστάλλινα νερά τους. 

Σε αυτό το ημερήσιο ταξίδι και με την φροντίδα του MG travel θα φτάσετε άνετα και ξεκούραστα στο κυκλαδίτικο νησί και θα έχετε 6 ολόκληρες ώρες για να το απολαύσετε ότι και αν επιλέξετε! Περιδιαβείτε τα σοκάκια, θαυμάστε το τοπίο, κάντε το μπάνιο σας* και ζήστε μια θρησκευτική και πολιτιστική περιήγηση.

Το πρόγραμμα, της εκδρομής Σάββατο 20/7/2024

Αναχώρηση στις 06:00 από Χαϊδάρι για το λιμάνι της Ραφήνας, απ’ όπου θα πάρουμε στις 7:30 το πλοίο για το νησί της Μεγαλόχαρης. Άφιξη στην Τήνο γύρω στις 11:15 όπου έχετε την επιλογή να κινηθείτε ελεύθερα ή να ακολουθήσετε το πρόγραμμα του γραφείου.
Αν επιλέξετε το δεύτερο, ξεκινάμε με πρώτη στάση στη Μονή Κεχροβουνίου, την Αγία Πελαγία όπως ονομάζεται, λόγω της μοναχής που κατοίκησε στη μονή.
Επόμενη στάση στη Μεγαλόχαρη, στο κέντρο της χώρας της Τήνου, για να προσκυνήσουμε τη θαυματουργή εικόνα και να πάρουμε το γεύμα μας. Αναχώρηση το απόγευμα για τη Ραφήνα και επιστροφή στην Αθήνα.

Έξι ώρες στην Τήνο! Ημερήσια Εκδρομή 20/7/2024 3Τιμή συμμετοχής: 73 ευρώ
Περισσότερες Πληροφορίες και κρατήσεις
Κρατήσεις online Τηλεφωνικά στα 210 5324 850 και 6936 898 498

Περιλαμβάνονται:
– Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν
– Aκτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα – Τήνος – Ραφήνα

Έξι ώρες στην Τήνο! Ημερήσια Εκδρομή 20/7/2024 5

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button