ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ Χαϊδαρίου: Ανοιχτή επιστολή υποψηφιότητας του Χρήστου Νικολάου

γράφει ο Χρήστος Νικολάου 
Με την παρούσα θα ήθελα να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για την Προεδρία της Δημοτικής Τοπικής οργάνωσης Χαϊδαρίου της Νέας Δημοκρατίας στις εσωκομματικές εκλογές που θα λάβουν χώρα τον ερχόμενο Μάιο και σε ημερομηνία που ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί.
Πιστεύω βαθιά μέσα μου, όπως κάθε Νεοδημοκράτης, ότι η χώρα μπορεί να ξαναβρεί το δρόμο της, στηριζόμενη στις αξίες, τα ιδανικά, αλλά κυρίως στο ανθρώπινο δυναμικό της παράταξής μας.
Σταθερά προσηλωμένος στην ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας και πεπεισμένος για τις ικανότητες της παράταξή μας, πιστεύω ακράδαντα ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια και την πρόοδο της χώρας και να την απομακρύνει από την κρίση που την μαστίζει.
Σε μία εποχή που η ενασχόληση με τα κομματικά μπορεί να θεωρηθεί από κάποιους ότι γίνεται για ιδιοτελή συμφέροντα, φιλοδοξώ μέσα από την υποψηφιότητά μου να τους πείσω περί του αντιθέτου. Η μέχρι σήμερα εξάλλου ενασχόλησή μου με τα κομματικά δρώμενα, μιας και οι Νεοδημοκράτες Χαϊδαριώτες με τίμησαν με την ψήφο τους στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές και με εξέλεξαν μέλος του Δ.Σ της τοπικής οργάνωσης με 382 ψήφους, ουδέν μου απέφερε, πλην της ικανοποίησης από την προσφορά μου στο Κόμμα και στο κοινωνικό σύνολο.
Η ανανέωση που ευαγγελίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να έρθει μόνο μέσα από την ενασχόληση όλων όσων μέχρι σήμερα δεν τολμούσαν να το πράξουν. Κυρίως ανθρώπων καταξιωμένων τόσο επαγγελματικά όσο και κοινωνικά, ανθρώπων με καθαρό βλέμμα, που το μόνο τους κίνητρο θα είναι η προσφορά στον συνάνθρωπο, στο Κόμμα και γενικά στην Πατρίδα μας.
Η Τοπική Οργάνωση Χαϊδαρίου της Νέας Δημοκρατίας θα πρέπει να ανοίξει τις πόρτες της στην κοινωνία, να την αφουγκράζεται και να συμμετέχει ενεργά στους κάθε είδους φορείς της τοπικής κοινωνίας, κάνοντας προτάσεις σε θέματα που θα αναδεικνύονται από τα στελέχη της. Θα πρέπει να επιδιώκει την προσέλκυση και ένταξη νέων μελών στο Κόμμα και να έχει συνεχή και άμεση πολιτική παρέμβαση στην τοπική κοινωνία του Δήμου Χαϊδαρίου, με βασικό στόχο την προώθηση των ιδεολογικών αρχών και των πολιτικών θέσεων του Κόμματος.
Δεσμεύομαι ότι θα ανταποκριθώ και θα σταθώ αρωγός στην ανάδειξη των προβλημάτων της περιοχή μας, θα συνεργαστώ με όλους σας, διότι μόνο με αγαστή συνεργασία μπορούμε να διεκδικήσουμε λύσεις στα προβλήματά μας, αλλά και να στηρίξουμε τον τόπο μας.
Δεσμεύομαι να κρατήσω μακριά αυτά που ”μίκρυναν” στο παρελθόν την παράταξή μας και έδιωξαν ανθρώπους που και ήθελαν και μπορούσαν να προσφέρουν και θα κοσμούσαν με την παρουσία τους και την προσφορά τους τον πολιτικό μας φορέα.
Στην νέα εποχή για την Νέα Δημοκρατία ευελπιστώ αυτό να αλλάξει και φιλοδοξώ με την υποψηφιότητά μου να βάλω ένα λιθαράκι σε αυτή την κατεύθυνση.
Για όλα τα παραπάνω σας ζητώ να με στηρίξετε στην διεκδίκηση της Προεδρίας της ΔΗΜΤΟ Χαϊδαρίου της Νέας Δημοκρατίας.
Υ.Γ. Για όσους δεν έτυχε να με γνωρίζουν Κατοικώ στο Χαϊδάρι τα τελευταία 40 χρόνια. Είμαι Πτυχιούχος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης. Είμαι Πτυχιούχος της Σχολής Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, στην οποία υπηρέτησα επί 30 έτη και αποστρατεύθηκα ευδοκίμως με τον βαθμό του Υποστρατήγου στις αρχές του 2018.
Γνωρίζω Αγγλικά και Γαλλικά. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button