ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Έσφιξαν οι ζέστες; Πού να δεις καύσωνα με το πρόστιμο…

Η Υπηρεσία Καθαριότητας επισημαίνει απαράδεκτες συμπεριφορές, ζητάει συμμόρφωση στους κανόνες και ζητάει τη βοήθεια όλων για να κανουμε την πόλη καλύτερη.

Σε έπιασαν οι ζέστες; Σου την έδωσε βρε αδερφέ και αποφάσισες να βγάλεις στο δρόμο τη μπανιέρα και τα μπάζα του μπάνιου σου επί της Κολοκοτρώνη και Ιεράς οδού, και να κλείσεις και τον κάδο εμποδίζοντας έτσι όλο το κόσμο να πετάξει τα σκουπίδια του;

Να σε ενημερώσουμε λοιπόν πως αυτό επισύρει πρόστιμο, το οποίο είναι σίγουρα πολύ μεγαλύτερο από το να νοικιάσεις ένα κάδο για τα μπάζα σου, και που θα σε κάνει σίγουρα να ανεβάσεις θερμοκρασία μεγαλύτερη από του καύσωνα.

Δυστυχώς κάποιοι συνδημότες μας δε λένε να καταλάβουν ότι αποτελούν ένα μέρος του συνόλου και όχι μονάδα, και πως όλα αυτά δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στο Δήμο και τους συμπολίτες μας.

Ενημερώνουμε για πολλοστή φορά πως ο Δήμος δε διαχειρίζεται μπάζα και υλικά κατεδάφισης, και πως ο αποκλειστικά αρμόδιος για την απομάκρυνση τους είναι ο ίδιος ο παραγωγός τους. Η μη συμμόρφωση με το κανονισμό καθαριότητας επισύρει βαρύτατο πρόστιμο.

Βοηθήστε μας να κάνουμε τη πόλη μας καλύτερη, και να τη διατηρήσουμε καθαρή!

Τηλ. επικοινωνίας Υπηρεσίας Καθαριότητας: 2105818860

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button