ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Η έρημη νυχτερινή πόλη, φωτίζεται και προσμένει τα Χριστούγεννα – Photos

Η προετοιμασία των Χριστουγέννων και η διάθεση για στολισμό σε δημόσιους χώρους, όπως και σε σπίτια, αυξάνεται καθημερινά, μάλιστα περισσότερο από κάθε άλλη φορά!

Είναι ένας τρόπος να διαχειριστεί κανείς τα πολύπλοκα συναισθήματα της καραντίνας που ζούμε; Ίσως…

Τα Χριστούγεννα, η πιο αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων, φέτος θα είναι πολύ διαφορετικά. Λιγότερες αγκαλιές, λιγότεροι φίλοι και οικογένειες γύρω απ΄το τραπέζι, λιγότερες ανέμελες έξοδοι, καθόλου χωριό… Μήπως έτσι εξηγείται λοιπόν; Μήπως φέτος έχουμε παραπάνω λόγους να ζεστάνουμε το κλίμα, να στείλουμε έτσι μια ευχή αγάπης και ελπίδας;

Τα φώτα και ο στολισμός δεν σημαίνουν για όλους το ίδιο. Άλλοι αγαπούν τον συμβολισμό τους και άλλοι το βλέπουν σαν δαπάνη χρόνου και χρήματος, που τίποτα απ΄τα δυο δεν περισσεύει.

Σίγουρο πάντως είναι πως οι συζητήσεις και οι εντυπώσεις για τον φετινό δημόσιο στολισμό θα είναι ποικίλες και αντιδιαμετρικές, πώς θα μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικά.

Μια δωρεά της Cosmote ύψους 10.000 € στον Δήμο μας, ενίσχυσε φέτος τον στολισμό της πόλης. Επίσης το προσωπικό “στοίχημα” του αντιδήμαρχου Πολιτισμού, Μάνου Πετούση, να αξιοποιήσει το νέο υλικό, αλλά και τα ξεχασμένα από χρόνια στη Στέγη Πολιτισμού λαμπιόνια, μπάλες και άλλα. Και η αλήθεια είναι πως τον συναντήσαμε πολλές φορές και σε τρελές ώρες να τρέχει με αγάπη γι’ αυτό το project, σαν ένα άλλο “έργο επί σκηνής” (την έρημη νυχτερινή πόλη), για να μην ξεχνάμε και την ιδιότητα του σκηνοθέτη.

Οι φωτογραφίες ενδεικτικές. Με χαρά προσμένουμε να δούμε και τις δικές σας!

Ευχές για τις μέρες που έρχονται, να φέρουν ό,τι καλύτερο στον καθένα προσωπικά με κυριότερο φυσικά την υγεία, ψυχική και σωματική.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button