ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Έργα στη Λεωφόρο Σχιστού – Σκαραμαγκά και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα 1/8 από την Περιφέρεια Αττικής οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του οδοστρώματος της Λεωφ. Σχιστού – Σκαραμαγκά, του ρεύματος κυκλοφορίας από Κερατσίνι προς Εθνική Οδό και συγκεκριμένα σε τμήμα μετά τον ισόπεδο κόμβο του Βιομηχανικού Πάρκου Σχιστού (ΒΙ.Π.Α.Σ.), στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση κατεστραμμένων και επέκταση στηθαίων ασφαλείας σε δίκτυα Περιφέρειας Αττικής», με προϋπολογισμό 4.000.000 ευρώ.

Όλες οι ασφαλτικές εργασίες έχουν προγραμματισθεί έτσι ώστε να υλοποιηθούν το συντομότερο δυνατό και υπολογίζεται να έχουν ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή 5/8. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνονται κατά τις πρωινές ώρες. Η Περιφέρεια Αττικής καλεί τους πολίτες να επιδείξουν την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή σε πιθανές καθυστερήσεις, να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών.

Υπενθυμίζεται πως η Περιφέρεια έχει ήδη εκκινήσει εκτεταμένες παρεμβάσεις για τη συνολική αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας της Αττικής με προϋπολογισμό εκτελούμενων έργων ύψους 74 εκ. ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει ασφαλτοστρώσεις και συντηρήσεις οδών, τοποθέτηση νέων φωτεινών σηματοδοτών με κάμερες ασφαλείας για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας, εγκατάσταση νέων φωτιστικών σωμάτων led, δημιουργία νέων ασφαλών διαβάσεων πεζών, αναβάθμιση των πράσινων νησίδων κατά μήκος των οδικών αξόνων, αντικατάσταση στηθαίων, εφαρμογή νέων τεχνικών για την μείωση των τροχαίων, εργασίες διαγράμμισης.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button