ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Επιτροπή Αγώνα κατά της Ακρίβειας Χαϊδαρίου σας καλεί να ενώσουμε τις φωνές μας ενάντια στην ανελέητη επίθεση που δεχόμαστε σε κάθε πλευρά της ζωής μας. Δεν ανεχόμαστε να πληρώνουμε διαρκώς για την υπεράσπιση των κερδών των λίγων μονοπωλιακών ομίλων που διαχρονικά στηρίζουν οι Κυβερνήσεις και μας φέρνουν όλο και πιο κοντά σε ενδεχόμενη γενικευμένη πολεμική εμπλοκή.

Η κατάσταση πλέον έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η ακρίβεια στα καθημερινά βασικά αναγκαία αγαθά, οι λογαριασμοί της ΔΕΗ, οι αυξήσεις στα καύσιμα, εξανεμίζουν το εισόδημα των λαϊκών οικογενειών πολύ πριν αλλάξει ο μήνας. Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση, αντί να πάρει ουσιαστικά μέτρα για την ελάφρυνση των νοικοκυριών από τους υπέρογκους λογαριασμούς της ΔΕΗ, εξαγγέλλει παρεμβάσεις που θα πληρωθούν από τον κρατικό λογαριασμό, άρα θα πληρωθούν από το λαό μέσω φόρων και χαρατσιών. Και βέβαια δεν ξεχνάμε ότι στον ήδη ξετιναγμένο οικογενειακό προϋπολογισμό, έρχεται να προστεθεί και ο ΕΝΦΙΑ, η πρώτη δόση του οποίου θα πρέπει να πληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα.

Για ακόμα μία φορά ενδεχομένως βρεθούμε αντιμέτωποι με διακοπές ρευμάτων λόγω οφειλών, με κατασχέσεις, ακόμα και με αδυναμία να καλυφθούν βασικές βιοτικές ανάγκες.

Απέναντι σε όλα αυτά οργανώνουμε την αλληλεγγύη μας και δίνουμε την απάντησή μας!
Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό!
Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας!
Με τον αγώνα μας να κερδίσουμε την ενίσχυση των εισοδημάτων μας.

Καλούμε σε:
Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΔΔΗΕ Χαϊδαρίου την Πέμπτη 12/05, στις 09.00
Συγκέντρωση την Τετάρτη 18/05 στις 19.00, στην Πλατεία Ηρώων.

Συνδικάτο Οικοδόμων – Παράρτημα Αιγάλεω-Χαϊδαρίου-Αγ. Βαρβάρας, Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων-Παράρτημα Δυτικής Αθήνας, Ένωση Συλλόγων Γονέων Χαϊδαρίου – Προοδευτικός Σύλλογος Γυναικών Χαϊδαρίου, Σύλλογος Εμπόρων Χαϊδαρίου – Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Χαϊδαρίου, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιγάλεω-Χαϊδαρίου-Αγ. Βαρβάρας, Παράρτημα ΕΣΥΝ Χαϊδαρίου. ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 697 729 4256, 698 822 4544, email: [email protected]