ΔΗΜΟΤΙΚΑ

“Επιτίθενται και απειλούν υπαλλήλους του Δήμου, για προσωπικά συμφέροντα και προεκλογικά αλισβερίσια”

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποιεί ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Χαϊδαρίου για επιθέσεις, απειλές και λεκτική βία εναντίον μελών του το τελευταίο διάστημα.

Όπως φαίνεται από την ανακοίνωσή του, δίνει πολιτικό περιεχόμενο στα γεγονότα αυτά, αποδίδοντάς τα στη διάθεση κύκλων να ασκήσουν αντιπολίτευση κατά της διοίκησης του Δήμου, βάλλοντας και κατά υπαλλήλων, έως του σημείου να θίγουν υπολήψεις. Ο Σύλλογος κάνει λόγο για προσωπικά συμφέροντα, προεκλογικά αλισβερίσια, επαγγελματικές συμφωνίες, πολιτικούς εκβιασμούς και φιλοδοξίες! Ταυτόχρονα εγκαλεί τη δημοτική αρχή διότι “σφυρίζει αδιάφορη” αντί να προστατέψει τους εργαζόμενους,

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Χαϊδαρίου καταδικάζει με κατηγορηματικό τρόπο τις απρόκλητες επιθέσεις, τις απειλές και τα περιστατικά λεκτικής βίας που δέχονται οι Εργαζόμενοι του Δήμου Χαϊδαρίου ασκώντας τα καθήκοντά τους από συγκεκριμένους Συμπολίτες μας εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα στα μέσα μαζικής δικτύωσης. Για κανένα λόγο τα προσωπικά συμφέροντα, τα προεκλογικά αλισβερίσια, οι προεκλογικές συμφωνίες, η σύναψη επαγγελματικών συμφωνιών των ίδιων ή μελών των οικογενειών τους, οι πολιτικοί εκβιασμοί και οι πολιτικές φιλοδοξίες δεν έχουν καμία σχέση με την άσκηση των υπηρεσιακών καθηκόντων μας και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας χρησιμοποιήσει ως μέτρο πίεσης για δικό του όφελος.

Επιβάλλεται να παρέμβει η Δημοτική Αρχή και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και παρεμβάσεις προς κάθε αρμόδιο φορέα ή αρχή για να αποκατασταθεί η τάξη και να σταματήσουν τα περιστατικά που θέτουν σε κίνδυνο τις υπολήψεις των Εργαζομένων (όπως άλλωστε μας έχουν υποσχεθεί αλλά τίποτε ως τώρα). Δεν νοείται να μας αποκαλούν συνεργάτες τους και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να φωτογραφίζονται μαζί μας και από την άλλη να σφυρίζουν αδιάφοροι.

Ταυτόχρονα καλούμε όλες τις Αντιπολιτευόμενες Παρατάξεις του Δήμου Χαϊδαρίου, να σταθούν ξεκάθαρα στο πλευρό μας διασφαλίζοντας πως κανένας Εργαζόμενος δεν θα ξανά κατηγορηθεί αναίτια αλλά θα μπορεί να προσφέρει απρόσκοπτα τις υπηρεσίες του.

Οι Εργαζόμενοι του Δήμου Χαϊδαρίου δεν μπορούν να εκτελούν τα καθήκοντα τους ανάλογα με τις ορέξεις ορισμένων που για να κρίνουν “το όποιο έργο” της Διοίκησης βάλουν αναίτια εναντίον τους. Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν να καπηλευθεί την εργασία μας και την επιτέλεση του δύσκολου έργου μας σε καιρούς πανδημίας βρισκόμενοι πάντα στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος για το Δημόσιο Συμφέρον. Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν ότι θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα που μας παρέχει ο Νόμος προκειμένου να υπερασπίσουμε τους Συναδέλφους μας.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button