ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Νικολάου στη λαϊκή αγορά του Χαϊδαρίου

Στη λαϊκή αγορά του Χαϊδαρίου βρέθηκε το Σάββατο που μας πέρασε ο υποψήφιος Δήμαρχος, Χρήστος Νικολάου, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Ηλία Μελετίου, Γρηγόρη Διαμάντη, Καλλιόπη Σωτηροπούλου και Γιάννη Χήρα, καθώς και από ομάδα εθελοντών του συνδυασμού «Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα».

Ο κ. Νικολάου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παραγωγούς και τους κατοίκους, που έκαναν τις αγορές τους εκείνη την ώρα στη λαϊκή, για τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους. Η πλειοψηφία των πολιτών εξέφρασαν παράπονα, για τη διοίκηση του κ. Ντηνιακού, λέγοντας χαρακτηριστικά πως με άλλη ατζέντα εκλέχτηκε και άλλη εφαρμόζει.

Επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Νικολάου στη λαϊκή αγορά του Χαϊδαρίου 3

Ο επικεφαλής του «Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα» κατέγραψε το σύνολο των προβλημάτων που άκουσε και τους κάλεσε να επισκεφτούν τα γραφεία του συνδυασμού του, επί της Καραϊσκάκη 63, για να συζητήσουν εκτενέστερα τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Νικολάου στη λαϊκή αγορά του Χαϊδαρίου 5

Αργότερα βρέθηκε και στα εμπορικά καταστήματα στην Αγωνιστών Στρατοπέδου, όπου συνομίλησε με τους εμπόρους και τους επαγγελματίες της περιοχής. Από τις συζητήσεις που είχε, φάνηκε πως και οι καταστηματάρχες έχουν αρκετά και σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητά τους και πως αναζητούν νέα πολιτικά πρόσωπα, για να στηρίξουν στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Νικολάου στη λαϊκή αγορά του Χαϊδαρίου 7

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button