Η καταμέτρηση συνεχίζεται αυτή την ώρα στις δύο κάλπες του ΚΙΝΑΛ στο Χαϊδάρι, όπου η πρόβλεψη για αυξημένη συμμετοχή δικαιώθηκε. Ψήφισαν 1.036 μέλη και φίλοι του κόμματος, έναντι 900 της πρώτη Κυριακής της προηγούμενης εκλογικής διαδικασίας.

Στα πρώτα 350 περίπου ψηφοδέλτια που καταμετρήθηκαν, προηγείται ο Ανδρέας Λοβέρδος με 110 ψήφους και ακολουθούν ο Νίκος Ανδρουλάκης με 96 και και ο Γιώργος Παπανδρέου με 95.

Στην επικράτεια φαίνεται ότι το προβάδισμα έχει ο Ν. Ανδρουλάκης, ενώ γίνεται μάχη μεταξύ Παπανδρέου και Λοβέρδου για τη δεύτερη θέση, με προβάδισμα του πρώτου. Όπως γράψαμε το μεσημέρι, στις κάλπες είχαμε αθρόα συμμετοχή-ρεκόρ 270.000 περίπου πολιτών. Πιο συγκεκριμένα, στο 58% των εκλογικών τμημάτων και με ενσωμάτωση ψήφων στο 43,4%, ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται με 39,6%. Ακολουθεί ο Γιώργος Παπανδρέου 26,2%, ενώ τρίτος είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος με 24,6%. Δεν αποκλείονται και οι ανατροπές, όσο θα αυξάνεται και η ενσωμάτωση στην Αττική.

«Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα είναι εξαιρετικά για εμάς. Είμαστε πρώτοι με καθαρή διαφορά» λένε συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη. Ωστόσο δηλώνουν «σοβαροί και ενωτικοί, με αυτοπεποίθηση και ψυχραιμία».