ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Επί του πιεστηρίου: Τι ψηφίζει το Χαϊδάρι στο 1/3 των ψηφισάντων

Η καταμέτρηση συνεχίζεται αυτή την ώρα στις δύο κάλπες του ΚΙΝΑΛ στο Χαϊδάρι, όπου η πρόβλεψη για αυξημένη συμμετοχή δικαιώθηκε. Ψήφισαν 1.036 μέλη και φίλοι του κόμματος, έναντι 900 της πρώτη Κυριακής της προηγούμενης εκλογικής διαδικασίας.

Στα πρώτα 350 περίπου ψηφοδέλτια που καταμετρήθηκαν, προηγείται ο Ανδρέας Λοβέρδος με 110 ψήφους και ακολουθούν ο Νίκος Ανδρουλάκης με 96 και και ο Γιώργος Παπανδρέου με 95.

Στην επικράτεια φαίνεται ότι το προβάδισμα έχει ο Ν. Ανδρουλάκης, ενώ γίνεται μάχη μεταξύ Παπανδρέου και Λοβέρδου για τη δεύτερη θέση, με προβάδισμα του πρώτου. Όπως γράψαμε το μεσημέρι, στις κάλπες είχαμε αθρόα συμμετοχή-ρεκόρ 270.000 περίπου πολιτών. Πιο συγκεκριμένα, στο 58% των εκλογικών τμημάτων και με ενσωμάτωση ψήφων στο 43,4%, ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται με 39,6%. Ακολουθεί ο Γιώργος Παπανδρέου 26,2%, ενώ τρίτος είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος με 24,6%. Δεν αποκλείονται και οι ανατροπές, όσο θα αυξάνεται και η ενσωμάτωση στην Αττική.

«Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα είναι εξαιρετικά για εμάς. Είμαστε πρώτοι με καθαρή διαφορά» λένε συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη. Ωστόσο δηλώνουν «σοβαροί και ενωτικοί, με αυτοπεποίθηση και ψυχραιμία».

Παρόμοια Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button