ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Επαγγελματικός Σύλλογος Χαϊδαρίου: Κάλεσμα για εκλογές, 28 Απριλίου

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ- ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επαγγελματικού- Εμπορικού Συλλόγου Χαϊδαρίου  αποφάσισε να προχωρήσει ο σύλλογος σε εκλογοαπολογιστική διαδικασία και εκλογή νέου Δ.Σ. μέσα στον Απρίλη.

Σε μια περίοδο όπου τα προβλήματα των συναδέλφων οξύνονται, αυξάνονται η δυσβάσταχτη φορολογία και τα συσσωρευμένα χρέη και όλα αυτά μέσα σε συνθήκες πανδημίας και σε συνθήκες ακρίβειας, η οποία τσακίζει το ήδη πετσοκομμένο εισόδημά μας.

Για αυτό το λόγο καλούμε όλους τους συναδέλφους επαγγελματίες, εμπόρους, αυτοαπασχολούμενους του Δήμου Χαϊδαρίου να στηρίξουν με την συμμετοχή τους, ή και την υποψηφιότητα τους της διαδικασία αυτή. 

Θέλουμε να προκύψει ένας ισχυρός σύλλογος, αποκούμπι για κάθε επαγγελματία, έμπορο, βιοτέχνη, που να υψώσει τείχος αντίστασης στην επίθεση στα δικαιώματα μας και να διεκδικήσει από καλύτερες θέσεις όλα αυτά που οι κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων μας έχουν υφαρπάξει. 

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ως εξής:

  • Τετάρτη 27/04, ώρα 17:00 με 20:00. (Εκλογοαπολογιστική συνέλευση, έναρξη διαδικασίας εκλογής νέου ΔΣ)
  • Πέμπτη 28/04, ώρα 17:00 με 20:00. (Εκλογές νέου ΔΣ)

Όσοι συνάδελφοι δεν είναι μέλη του συλλόγου μπορούν να καταθέσουν αίτηση εγγραφής μέχρι την Τρίτη 26/04, ενώ υποψηφιότητες θα μπορούν να κατατεθούν μέχρι και την Τετάρτη 27/04 στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση.

Email: eve[email protected]    τηλ 6938895207, 6977294256

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                                             Η Γραμματέας

Ανδρέας Καραγιάννης                                             Σοφία Βροχοπούλου

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button