ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένωση Γονέων Χαϊδαρίου: Αντίσταση στο ανάλγητο δόγμα  “προσαρμοστείτε αλλιώς θα πεθάνετε”

ΚΑΛΕΣΜΑ

τα οξυμένα προβλήματα, που εντοπίστηκαν στη μαζική συνέλευση μας είναι ανάγκη να μπουν στο επίκεντρο της διεκδίκησής μας – απαιτούμε:

  • Άμεση κάλυψη όλων των κενών σε εκπαιδευτικές ώρες, παράλληλες στηρίξεις, τμήματα ένταξης
  • Επέκταση των σχολικών γευμάτων σε όλα τα σχολεία
  • Διεκδίκηση από τον Δήμο έκτακτης χρηματοδότησης για να καλυφτούν όλες οι λειτουργικές ανάγκες των σχολείων, αλλά και να υπάρξει σχεδιασμός για συντήρηση σχολικών υποδομών που παρουσιάζουν ήδη οξυμένα προβλήματα. 

Ταυτόχρονα, αγωνία εκφράζεται από όλους εμάς, τους γονείς, για το θερμό χειμώνα που μας ετοιμάζουν, όταν και το φθινόπωρο που ζούμε έχει αφήσει το αποτύπωμά του στους όρους ζωής μας. Με δυσκολία τα φέρνουμε βόλτα. Αγωνία, επίσης, εκφράζουμε για το πώς όλα αυτά επηρεάζουν τα ίδια τα παιδιά μας και τις ανάγκες τους. 

Και επειδή η ακρίβεια στα καύσιμα, στο πετρέλαιο, στα  είδη διατροφής και διαβίωσης, στο ρεύμα βασανίζει όλες τις οικογένειες, χρειάζεται να συντονίσουμε τον βηματισμό μας ώστε μπροστά στο ανάλγητο δόγμα  “προσαρμοστείτε αλλιώς θα πεθάνετε”, να δώσουμε συλλογική, οργανωμένη, αποφασιστική απάντηση.

Σε αυτό το πλαίσιο καλούμε συλλόγους γονέων, σωματεία, αθλητικούς και πολιτιστικούς φορείς της πόλης μας σε κοινή σύσκεψη για να οργανώσουμε τον αγώνα μας ενάντια:

  • σε διακοπές ρεύματος, πλειστηριασμούς και κατασχέσεις
  • στην ακρίβεια στο ρεύμα, τα καύσιμα, τα βασικά είδη διατροφής
  • για την κάλυψη όλων των αναγκών και κενών στα σχολεία (εκπαιδευτικοί, σχολικά γεύματα, κτιριακά, καθαριότητα) 
  • για την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας στο Χαϊδάρι, συνολικότερα στο Σύστημα Υγείας

σας καλούμε την Δευτέρα 24 Οκτώβρη 19:00μ.μ. στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button