ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ενίσχυση της γυναικείας παρουσίας στους Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΟΛΙΤΕΣ σε ΔΡΑΣΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Τρεις ακόμα συμπολίτισσές μας με σπουδαία παρουσία στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα του Χαϊδαρίου εντάσσονται στο ψηφοδέλτιο των Πολιτών σε Δράση Χαϊδαρίου, ενισχύοντας ακόμα παραπάνω την ισχυρή γυναικεία παρουσία στον συνδυασμό.

#HaidariGiaOlous

Η Έφη Πετράκη είναι κάτοικος Χαϊδαρίου και γεννημένη στην Αθήνα. Διατέλεσε γραμματέας στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου και στο 1ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου.

Άξια αναφοράς είναι η ενασχόλησή της με τους παραδοσιακούς χορούς αλλά και με τις θεατρικές παραστάσεις και η συμμετοχή της σε περιοδείες που πραγματοποιήθηκαν από γνωστό Πολιτιστικό Σύλλογο της περιοχής μας για πολλά έτη.

Η προσήλωσή της και η αφοσίωσή της στον αγώνα για ένα καλύτερο Χαϊδάρι, οι αξίες της ως άνθρωπος και η πολιτιστικής της προσφορά την οδήγησαν να συμπορευτεί με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Τσίτσο, έναν άνθρωπο που μοιράζονται τα ίδια πιστεύω και να συμμετάσχει ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο των Πολιτών σε Δράση Χαϊδαρίου.

Ενίσχυση της γυναικείας παρουσίας στους Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου 3

Η Βασιλική (Βάσω) Χήρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Σερδάρη και μητέρα 2 παιδιών, της Σοφίας (καθηγήτριας μέσης εκπαίδευσης) και του Κωνσταντίνου (Επίκουρου Καθηγητή Νομικής του Πανεπιστημίου της Ουτρέχτης). Είναι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου. Σήμερα εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος με σύμβαση ορισμένου χρόνου στο Δήμο μας.

Η Βάσω έχει μακροχρόνια και πολυποίκιλη ενασχόληση με τα κοινά του τόπου μας. Μεταξύ άλλων διατέλεσε πρόεδρος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού σχολείου Χαϊδαρίου και του 7ου Γυμνάσιου Χαϊδαρίου. Περαιτέρω, η έμφυτη ανησυχία και δημιουργικότητα της την έφεραν κοντά σε πολλά τμήματα της Στέγης πολιτισμού της πόλης μας.

Η αγάπη της για την πόλη που γεννήθηκε και το ενδιαφέρον που δείχνει για τις κοινωνικές και πολιτικό οικονομικές εξελίξεις την οδήγησαν στην απόφαση να στηρίξει τη Δημοτική παράταξη Πολίτες σε Δράση με επικεφαλής τον Βασίλη Τσίτσο, γιατί πιστεύει πως με τη βοήθεια όλων μας, μπορεί να οδηγήσει την πόλη σε μια βιώσιμη αναπτυξιακή πορεία και να της προσδώσει μια σύγχρονη ευρωπαϊκή ταυτότητα.

Η μαχητικότητα, η εντιμότητα και το ήθος που τη διακρίνουν, σε συνδυασμό με την αλληλεγγύη και το σεβασμό προς τους ανθρώπους είναι ένας σοβαρός λόγος να την εμπιστευτούν οι συμπολίτες μας.

Η Χρυσούλα Σινάνη κατοικεί στο Χαϊδάρι για πάνω από πενήντα χρόνια και είναι συνταξιούχος του Δημοσίου (Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας – ΟΑΕΔ). Είναι παντρεμένη με τον καθηγητή Μαθηματικό κ Πληροφορικής Φώτη Τσική και έχουν δύο κόρες την Κωνσταντίνα που είναι Διοικητικός Δικαστής και την Άννα που είναι ελεύθερη επαγγελματίας Ψυχολόγος στο Χαϊδάρι. Η οικογένεια του συζύγου της, ως γνωστόν, είναι από τις πρώτες οικογένειες από το Πυργί της Χίου που κατοίκησαν στο Χαϊδάρι.

Η Χρυσούλα έχει εξειδίκευση, από το ινστιτούτο δημόσιας διοίκησης, σε γλώσσες Η/Υ και ενεργή συμμετοχή στην διοργάνωση των παιχνιδιών Water Polo Α’ Εθνικής. Επίσης έχει κρατικό πτυχίο ραδιοφωνικού παραγωγού και παρουσιάζει εβδομαδιαία εκπομπή, από το 2015 έως και σήμερα, στον πρώτο ιντερνετικό ραδιοφωνικό σταθμό στην Ελλάδα τον Paradisegradio.

Συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο των Πολιτών σε Δράση Χαϊδαρίου για να δει τον τόπο που ζει και αγαπά να αναβαθμίζεται.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button