ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Ελπίδα”: Ιπτάμενοι πυροσβέστες – αγιοβασίληδες μοίρασαν χαρά και δώρα στα παιδιά

Χαμόγελα χαράς, αισιοδοξία και ελπίδα προσέφεραν στα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» γυναίκες και άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ε.Μ.Α.Κ., διοργανώνοντας μια μαγική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον προαύλιο χώρο της Μονάδας, την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021.

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης και τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ε.Μ.Α.Κ., ένωσαν τις δυνάμεις τους, για τρίτη συνεχή χρονιά, με το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» και την Πρόεδρό του Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη για να φέρουν στην Μονάδα το πνεύμα των Χριστουγέννων.

"Ελπίδα": Ιπτάμενοι πυροσβέστες - αγιοβασίληδες μοίρασαν χαρά και δώρα στα παιδιά 3

Το μαγικό σκηνικό στήθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης όταν «ιπτάμενοι πυροσβέστες» ξεκίνησαν να κατεβαίνουν από την οροφή του κτιρίου με σχοινιά, προσφέροντας μπαλόνια και δώρα στα παιδιά που τους περίμεναν με ανυπομονησία στα παράθυρα των δωματίων τους.

Την ίδια ώρα, από την πυροσβεστική κλίμακα που είχε στηθεί στο κέντρο του προαύλιου της Μονάδας, κατέβηκε ο Άγιος Βασίλης ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους και με τη βοήθεια καλικάντζαρων μοίρασε δώρα και μπαλόνια στα παιδιά που βρίσκονταν στο προαύλιο.

Οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες της Μπάντας του Πυροσβεστικού Σώματος δημιουργούσαν μια μοναδική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, ζεσταίνοντας τις παιδικές καρδιές των μικρών ασθενών που αυτές τις ημέρες νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων.

"Ελπίδα": Ιπτάμενοι πυροσβέστες - αγιοβασίληδες μοίρασαν χαρά και δώρα στα παιδιά 5

Η συγκεκριμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση πραγματοποιείται για τρίτη φορά στον προαύλιο χώρο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», με πρωτοβουλία του Πυροσβεστικού Σώματος και οι «ιπτάμενοι» πυροσβέστες είναι μέλη της Ορειβατικής Ομάδας Έρευνας Διάσωσης της 1ης Ε.Μ.Α.Κ.

Πηγή: ant1news.gr

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button