ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ελένη Κορκοβίλη Καραλέξη – Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Γιάννη Σγουρό

γράφει η Ελένη Κορκοβίλη Καραλέξη                                                                  υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την “Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής” – Γιάννης Σγουρός, στον Δυτικό Τομέα Αθήνας

Υπάρχουν πάντα δυο επιλογές στη ζωή: Να αποδεχθείς τις συνθήκες στις οποίες ζεις ή να πάρεις  την ευθύνη και να τις αλλάξεις!

Θα πρέπει να καταλάβουμε ως πολίτες ότι η ζωή και το μέλλον μας κρίνονται από τη δική μας ψήφο. Γι’ αυτό στις  Περιφερειακές εκλογές ψηφίζουμε για να δώσουμε ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματά μας και όχι επιφανειακά τσιρότα. Ας κάνουμε κάτι καλό ΜΑΖΙ. Πέρα από χρώματα, κόμματα και ιδεολογίες, καλούμαστε να δουλέψουμε για ένα καλύτερο μέλλον και το μέλλον αυτό είναι τα παιδιά μας. Στόχος μας πρέπει να είναι ο αγώνας της βελτίωσης της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.

Είναι θέλησή μου να βοηθήσω για την πραγματοποίηση αυτού του στόχου και ελπίζω να μου δώσετε την ευκαιρία να προσφέρω νέες ιδέες. Σίγουρα δεν είμαι τέλεια, αλλά είμαι ανθρώπινη. Τα πόδια μου πατάνε γερά στη γη και αφουγκράζομαι τις ανάγκες της Περιφέρειάς μας.

Όλα μπορούν να γίνουν, αρκεί να το παλέψουμε, ο καθένας ξεχωριστά και ταυτόχρονα όλοι μαζί, γιατί η δημιουργία δεν έχει τέλος.

Είμαι η γυναίκα του σήμερα, αυτή που δουλεύει σκληρά, που έχει 3 παιδιά και νοιάζεται για τους συνανθρώπους της. Οι περισσότεροι με γνωρίζετε ήδη 15 χρόνια μέσα από τον παιδότοπο «ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ» στο Αιγάλεω και από το μεζεδοπωλείο «ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ» στο Χαϊδάρι. Και ξέρετε πως προτεραιότητά μου πάντα είναι η υλοποίηση των επιθυμιών σας, με συνέπεια, οργάνωση και υπευθυνότητα. Όλα αυτά, καθώς και το γεγονός ότι είμαι άφθαρτη στα πολιτικά δρώμενα, αλλά με πολύ όρεξη για έργα, με οδήγησαν στην απόφαση να στηρίξω στις Περιφερειακές εκλογές τον κύριο Γιάννη  Σγουρό ως σύμβουλος της Περιφέρειας.

Επικοινωνία: Κ. 6978 180802, [email protected],
https://www.facebook.com/profile.php?id=100034465037074

Ελένη Κορκοβίλη Καραλέξη, συμμετοχή σε δραστηριότητες του συνδυασμού Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής – Γιάννης Σγουρός.

Περιφερειακές εκλογές 2019, Δυτικός Τομέας Αθηνών: Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Αγία Βαρβάρα, Περιστέρι, Πετρούπολη, Ίλιον, Άγιοι Ανάργυροι – Καματερό,  

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button