ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΕΧΝΗ

«Έλαμψαν» οι μικροί πρωταγωνιστές στη «Δωδέκατη Νύχτα» του Σαίξπηρ

Με σημαντική προσέλευση θεατών, η παιδική θεατρική ομάδα του Δήμου παρουσίασε την θεατρική Κωμωδία του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Δωδέκατη Νύχτα» την Πέμπτη 6/6 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου.

Οι νέοι πρωταγωνιστές αποτύπωσαν στο «σανίδι», με περίτεχνο τρόπο τους χαρακτήρες του έργου, «βγάζοντας» στη σκηνή όλα όσα είχαν μάθει κατά τη διάρκεια της χρονιάς στο Παιδικό Θεατρικό Τμήμα του Δήμου.

Στη θεατρική παράσταση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος και οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Καραγιάννης και Μόσχος Χουδελούδης.

Ο Δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τους πρωταγωνιστές γι’ αυτή την ωραία παράσταση, που ικανοποίησε το σύνολο του κοινού, ενώ στάθηκε στην ποιοτική και αναβαθμισμένη δουλειά των πολιτιστικών τμημάτων του Δήμου Χαϊδαρίου, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, ως αποτέλεσμα μιας συνεχιζόμενης και σχεδιασμένης προσπάθειας. Τέλος, κάλεσε τον κόσμο να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις στο ΠΟΛΥΠΛΑΝΟ 2019, όπου θα παρουσιαστεί το σύνολο της πολιτιστικής δουλειάς που έγινε από τα τμήματα του Δήμου τη χρονιά που μας πέρασε.

Οι μικροί ηθοποιοί μαζί με τον καθηγητή τους κ. Γιαννακόπουλο καταχειροκροτήθηκαν για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά και για την αξιόλογη παράσταση που παρουσίασαν στο κοινό.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button