ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα: Η επιτυχία είναι προϊόν συνεργασίας του μαθητή, των γονέων και του φροντιστηρίου

Τα φροντιστήρια Παπαδέα έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν, μέσα από συνεχόμενες επιτυχίες των μαθητών τους.

Η φροντιστηριακή εκπαίδευση, είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι της εκπαίδευσης του κάθε μαθητή έτσι, ώστε να έχει τα απαραίτητα εφόδια όχι μόνο για την ακαδημαϊκή, αλλά και την επαγγελματική του καριέρα.  

Γι’ αυτό χρειάζεται κανείς να μπορεί να έχει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που αναλαμβάνουν το έργο της διδασκαλίας και της καθοδήγησης των μαθητών, μέσα από επαγγελματισμό και φυσικά, εξειδικευμένη κατάρτιση. Γι’ αυτό και τα φροντιστήρια Παπαδέα ξεχωρίζουν τόσο στον φροντιστηριακό χώρο.      

Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα: Η επιτυχία είναι προϊόν συνεργασίας του μαθητή, των γονέων και του φροντιστηρίου 1

Η Έφη Παπαδέα, ιδιοκτήτρια των εκπαιδευτικών κέντρων, είναι πτυχιούχος του Ιστορικού – Αρχαιολογικού Τμήματος της Φιλοσοφικής Σχ. Παν. Αθηνών και του Αγγλικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επιπλέον, ήταν πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας επί 14 έτη, οργάνου που εκπροσωπεί 150.000 εκπαιδευτικούς εργαζομένους στο φροντιστηριακό χώρο. Είναι ιδρυτικό μέλος της Κίνησης Φιλολόγων για την Επαναφορά των Αρχαίων ελληνικών, της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών, του Δικτύου Προστασίας για τα δικαιώματα των παιδιών και της Εκπαιδευτικής Αρωγής Νέων στα Αναμορφωτήρια, ενώ είναι μέλος του Οργανισμού για την Διεθνοποίηση της Ελληνικής Γλώσσας και της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων.      

Αυτό που κάνει τα εκπαιδευτικά κέντρα Παπαδέα να ξεχωρίζουν, είναι ο πυρήνας της φιλοσοφίας τους που βασίζεται σε συγκεκριμένους πυλώνες. Αρχικά, την προσωπική παρακολούθηση απόδοσης κάθε μαθητή με ειδικό σύστημα δεικτών απόδοσης, τις προσωπικές συναντήσεις για θέματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού, αλλά και τη συνολική στήριξη των μαθητών μας μέχρι τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου. Επιπλέον, στην περίπτωση που κάποιος μαθητής το έχει ανάγκη, προσφέρονται και έκτακτες ώρες, ακόμα και σε επίπεδο ιδιαίτερων μαθημάτων, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.      

Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα: Η επιτυχία είναι προϊόν συνεργασίας του μαθητή, των γονέων και του φροντιστηρίου 3

Λόγω όλων των παραπάνω, τα εκπαιδευτικά κέντρα Παπαδέα, αποδεικνύουν έμπρακτα την επιτυχία των μαθητών τους σε όποιον κλάδο κι αν επιλέξουν. Συνολικά, μετρούν 14.000 επιτυχόντες επιστήμονες, αλλά και 120 πρώτους στη σειρά εισαγωγής στη σχολή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.       

Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα: Η επιτυχία είναι προϊόν συνεργασίας του μαθητή, των γονέων και του φροντιστηρίου 5

Για όσους, μάλιστα, θέλουν να αποκτήσουν σχετικές γνώσεις για την ακαδημαϊκή τους καριέρα, η Ημέρα Πανεπιστημίου που διοργανώνουν τα εκπαιδευτικά κέντρα Παπαδέα, προσφέρει μάθημα σε πανεπιστημιακό αμφιθέατρο μαζί με τους φοιτητές της σχολής προτίμησης των μαθητών τους.      

Ακόμα, προσφέρονται ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών, σχεδιασμένα με λεπτομέρεια από την πρώτη εκπαιδευτική ώρα, αλλά και καθηγητές με όρεξη, επαγγελματισμό, πολύτιμη διδακτική εμπειρία και επιστημονική κατάρτιση. Τα τμήματα είναι ομοιογενή με μέριμνα για τον κάθε μαθητή ξεχωριστά, ενώ υπάρχει ουσιαστική αμφίδρομη σχέση καθηγητή-μαθητή, ώστε να ενθαρρύνεται η αυτενέργειά του και η αυτοπεποίθησή του.    

Επιπλέον, τα τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού πραγματοποιούνται δωρεάν, ενώ γίνεται συστηματική αξιολόγηση επιπέδου γνώσης μέσα από εβδομαδιαία 3ωρα διαγωνίσματα, καθώς και τριμηναία Test Προσομοίωσης Πανελλαδικών Εξετάσεων. Τέλος, υπάρχουν ενημερώσεις γονέων σε τακτά χρονικά διαστήματα, αλλά και κάθε φορά που θα κριθεί αναγκαίο από τον καθηγητή.

Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα: Η επιτυχία είναι προϊόν συνεργασίας του μαθητή, των γονέων και του φροντιστηρίου 7
Εξ αποστάσεως μάθηση στα φροντιστήρια Παπαδέα  

Οι καθηγητές των εκπαιδευτικών κέντρων Παπαδέα, κατέχουν εξειδικευμένες γνώσεις στο αντικείμενό τους και μπορούν να προσφέρουν την απαραίτητη καθοδήγηση έτσι, ώστε ο κάθε μαθητής να μπορέσει να πετύχει στην πρώτη του επιλογή. Με αυτόν τον τρόπο, χτίζεται μία σχέση εμπιστοσύνης και σιγουριάς, όχι μόνο με τους μαθητές, αλλά και με τους κηδεμόνες.      

Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα: Η επιτυχία είναι προϊόν συνεργασίας του μαθητή, των γονέων και του φροντιστηρίου 9

Σε μία στιγμή-σταθμό για την εκπαίδευση και την πρόοδο ενός μαθητή, χρειάζεται να υπάρχει άριστη καθοδήγηση και σωστή διδασκαλία, για να μπορούν οι γνώσεις να μείνουν και μετά το φροντιστήριο ή την επιτυχία στις Πανελλαδικές. Κι αυτό καταφέρνουν τα εκπαιδευτικά κέντρα Παπαδέα, μέσα από μία μακροχρόνια ιστορία και μέσα από την αγάπη για γνώση και διδασκαλία για κάθε έναν μαθητή ξεχωριστά.

πηγή: www.lifo.gr

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button