ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Έκλεισε η Αττική Οδός από την Περιφερειακή Αιγάλεω έως την Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας έχει αποκατασταθεί, ενώ παραμένει η απαγόρευση για τα φορτηγά. Διακοπή στην κυκλοφορία και στην Παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας-Θηβών

Συνεχίζονται τα κυκλοφοριακά προβλήματα εξαιτίας της κακοκαιρίας. Πλέον έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στην Αττική Οδό και στα δύο ρεύματα, από το ύψος της Περιφερειακής Αιγάλεω μέχρι την Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου.

Στις 7.30 μμ. άνοιξε σε όλο το μήκος της, η Αττική Οδός, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Σύμφωνα με την Αττική Οδό, συνεχίζεται η προληπτική ρίψη άλατος από τον κόμβο της Ελευσίνας έως τον κόμβο της Μεταμόρφωσης.

Για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων, από την 17:50΄ ώρα σήμερα δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας Π.Ε.Ο. Ελευσίνας-Θηβών από τη χ/θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων REVOIL- πρώην CYCLON) έως τα όρια του Ν. Αττικής με το Ν. Βοιωτίας (χ/θ 30,000).

Παρακαλούνται οι οδηγοί εν λόγω οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους στα ανωτέρω οδικά τμήματα προς αποφυγή ταλαιπωρίας τους και δημιουργίας πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον οδικό άξονα Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας

Από την 17:25΄ ώρα σήμερα 05.02.2023 επιτρέπεται η κυκλοφορία οχημάτων (εξαιρουμένων των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι το ύψος του Α/Κ Οινοφύτων (χ/θ 52,000).

Διευκρινίζεται ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι τη χ/θ 57,300 (όρια Ν. Αττικής) εξακολουθεί να ισχύει.

Άλλες διακοπές στην κυκλοφορία στην Αττική:

  • Στην Λ. Πάρνηθος από το ύψος της ταβέρνας με την επωνυμία «Αρχοντικό», στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάρνηθα
  • Στην Περιφερειακή Οδός Πεντέλης-Νέας Μάκρης (Λ. Διονύσου) από το ύψος του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 414 έως την περιοχή Προ Ανατολή Νέας Μάκρης
  • Επί της επαρχιακής οδού Τατοΐου – Αγίου Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Χλόης (Βασιλικά Κτήματα) στην Βαρυμπόμπη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Άγιο Μερκούριο
  • Επί της επαρχιακής οδού Μαλακάσας – Αγίου Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τυρταίου στις Αφίδνες, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Άγιο Μερκούριο
  • Στην οδό Αναστάσεως στου Παπάγου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ανατολής προς Υμηττό
  • Στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, στην Καισαριανή, από το ύψος της Λ. Κατεχάκη προς Υμηττό

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button