ΤΑΞΙΔΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Γαλατάς – Πόρος, ιδανική εκδρομή για βόλτα, φαγητό και μπάνιο

Γαλατάς – Πόρος

Ημερήσια, 17 €

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/6

Αναχώρηση στις 07:30 για τον Γαλατά, με ενδιάμεση στάση στον Ισθμό. Η καταπράσινη γραφική κωμόπολη με τις υπέροχες ακρογιαλιές και τα κρυστάλλινα νερά βρίσκεται απέναντι από τον Πόρο και οφείλει το όνομά της στα δύο τυροκομεία που συγκέντρωναν το γάλα από τα κοπάδια της περιοχής. Σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, ο Γαλατάς είναι ιδανικός προορισμός για βόλτα, φαγητό και μπάνιο, ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί μέσα σε λίγα λεπτά να περάσει στον Πόρο με το καραβάκι. Το βράδυ επιστρέφουμε στην Αθήνα με στάση στην Παλαιά Επίδαυρο.

Τήνος

Ημερήσια, 62 €

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/6

Αναχώρηση στις 06:00 για το λιμάνι της Ραφήνας, απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για το νησί της Μεγαλόχαρης. Άφιξη στην Τήνο γύρω στις 11:15,  πρώτη στάση στη Μονή Κεχροβουνίου, την Αγία Πελαγία όπως ονομάζεται λόγω της μοναχής που κατοίκησε στη μονή. Επόμενη στάση στη Μεγαλόχαρη, στο κέντρο της χώρας της Τήνου, για να προσκυνήσουμε τη θαυματουργή εικόνα και να πάρουμε το γεύμα μας. Αναχώρηση το απόγευμα για Ραφήνα, και επιστροφή στην Αθήνα.

Γαλατάς - Πόρος, ιδανική εκδρομή για βόλτα, φαγητό και μπάνιο 3

Πολιτικά Ευβοίας

Γαλατάς - Πόρος, ιδανική εκδρομή για βόλτα, φαγητό και μπάνιο 5

Ημερήσια, 12 €

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/6

Αναχώρηση στις 11:30 για τα καταπράσινα Πολιτικά στη Βόρεια Εύβοια, όπου θα έχουμε όλο το χρόνο για να απολαύσουμε τα καθαρά νερά τoυ Eυβοϊκού, το γεύμα και τον καφέ μας. Το βράδυ επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ στη Νέα Αρτάκη ή στη Χαλκίδα.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button