ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Εκδηλώσεις Σεπτεμβρίου της Περιφέρειας Αττικής – Είσοδος δωρεάν, όλο το πρόγραμμα

Συνεχίζονται και τον Σεπτέμβριο οι Πολιτιστικές Εκδηλώσεις από την Περιφέρεια Αττικής σε Αττικό Άλσος, Πάρκο Τρίτση και στους Δήμους της Αττικής

Η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει και το Σεπτέμβριο τις πλούσιες και ποιοτικές δράσεις πολιτισμού τόσο στο πλαίσιο των Φεστιβάλ που έχει καθιερώσει στο Αττικό Άλσος και στο Πάρκο Τρίτση, όσο και με εκδηλώσεις στους Δήμους της Αττικής.

Στο Αττικό Άλσος, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ, ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας αφιερωμένος στην μουσική. ‘Ετσι, από σήμερα Τετάρτη 30 Αυγούστου έως και την Τρίτη 3 Οκτωβρίου η σκηνή του θεάτρου «Κατίνα Παξινού», θα γίνει το φιλόξενο σκηνικό γνωστών συγκροτημάτων, μουσικών και τραγουδιστών. Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο μέρος του Φεστιβάλ, το οποίο πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο ήταν αφιερωμένο στο θέατρο.

Όλες οι μουσικές παραστάσεις ξεκινούν στις 21:00 μμ και η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν. Κρατήσεις θέσεων θα γίνονται μέσω του παρακάτω συνδέσμου: https://www.ticketservices.gr/

Η Περιφέρεια Αττικής στους Δήμους

Από την Πέμπτη 31 Αυγούστου έως και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, η Περιφέρεια Αττικής διοργανώνει σε κάθε γωνιά της Αττικής ένα πλούσιο, ποιοτικό πολιτιστικό πρόγραμμα προσφέροντας θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και ποιοτικές μουσικές παραστάσεις με γνωστούς καλλιτέχνες.

Φεστιβάλ Πάρκου Τρίτση

Με μουσικές και θεατρικές παραστάσεις θα γεμίσει και το Πάρκο Τρίτση από την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Πάρκου Τρίτση. Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος και ηθοποιός Μαίρη Βιδάλη. Η έναρξη των εκδηλώσεων είναι στις 20:30.

Επισυνάπτεται αναλυτικά το πρόγραμμα σε όλους τους χώρους των εκδηλώσεων:

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button