Η κ. Έφη Πετράκη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τους Πολίτες σε Δράση, εστιάζει στην πολιτιστική διαδρομή της παράταξης.

Στο πρόγραμμά των Πολιτών σε Δράση ο πολιτισμός έχει κυρίαρχη θέση κι αυτό αποτυπώνεται και σε κάθε παρέμβασή τους”.

Ας κρατήσουν οι χοροί!

Με αυτό τον χαιρετισμό ξεκίνησε την ομιλία του σε μια πολιτιστική εκδήλωση της πόλης μας ο υποψήφιος Δήμαρχος Θοδωρής Σπηλιόπουλος. Το Χαϊδάρι, η πόλη μας, είναι μια πόλη πολιτισμού. Γεμάτη ευκαιρίες για πολιτιστική αξιοποίηση και αφορμές για πολιτιστικές δράσεις.

Οι «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ», οργανώνοντας μια σειρά από θεματικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, έχουν αποδείξει στη διάρκεια της διαδρομής τους τη σοβαρή ενασχόλησή τους με τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης. Στο πρόγραμμά τους ο πολιτισμός έχει κυρίαρχη θέση κι αυτό αποτυπώνεται και σε κάθε παρέμβασή τους.

Μαζί με τον Θοδωρή Σπηλιόπουλο πιστεύω ότι η πόλη μου μπορεί να οργανωθεί πολιτιστικά και να εξελιχθεί σε μια κυψέλη με ποιότητα πολιτιστικών δράσεων, που θα προσελκύουν όλους τους δημότες όλων των ηλικιών, ώστε να γίνει μια πόλη αντάξια της φήμης της και της ιστορίας της.

Επί σειρά ετών ασχολούμαι με τα πολιτιστικά όπως οι παραδοσιακοί χοροί και το θέατρο. Ας «κρατήσουν οι χοροί» λοιπόν, οι οποίοι θα συμβάλλουν στην βελτίωση και σύσφιξη σχέσεων ανάμεσα στους πολίτες και φίλους του Χαϊδαρίου δημιουργώντας αυτό που λέμε πολιτισμό.