ΕΞΟΔΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Οι αξεπέραστοι Human Touch στην αίθουσα κορυφαίας ακουστικής Jazzèt Music Hall

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου ένα από τα πιο αγαπητά και δημοφιλή γκρουπ της ελληνικής τζαζ σκηνής, οι Human Touch ανεβαίνουν στη σκηνή του azzét Music Hall. David Lynch, Γιώτης Κιουρτσόγλου, Σταύρος Λάντσιας, ένα από τα κορυφαία και μακροβιότερα groups το οποίο μετά από 25 χρόνια συνεχίζουν δυναμικά.

Ο ήχος τους, η άποψη αλλά και η μουσική τους ευαισθησία που σε κάθε live προσδίδει νέους καλλιτεχνικούς ορίζοντες και προοπτικές στο φανατικό κοινό τους.

Σαξόφωνα, μπάσα, πλήκτρα, ντράμς, φλάουτο, κρουστά, φλογέρες, φωνές, σώματα και μελόντικα, μεταμορφώνονται από μουσικά όργανα σε πολυμορφικές οντότητες που εξιστορούν ατμόσφαιρες μεταξύ γης και ονείρου. Με δύο λέξεις, Human Touch.

Αληθινή μουσική “μυσταγωγία” του “Aνθρώπινου Αγγίγματος” των Human Touch!!!

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Η ΝΟΣΗΣΗΣ.
JAZZET  – ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 99, 210 5815626
www.musicenterathens.com  /  [email protected]

……………………………………

Την Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 10 το βράδυ, η νέα σκηνή Jazzét Music Hall παρουσιάζει τους PARITY, ένα ντουέτο ηλεκτρικής κιθάρας και τυμπάνων με τους Γιώργο Σταυρουλάκη και Βασίλη Χωριανόπουλο, σε μία άκρως προσωπική και ξεχωριστή μουσική πρόταση.

Όπως οι καλλιτέχνες της jazz χρησιμοποίησαν τη δημοφιλή μουσική της εποχής ως οχήματα έκφρασης και αυτοσχεδιασμού, έτσι και οι Parity δανείζονται μελωδίες και ήχους του σήμερα για να εξερευνήσουν νέα μελωδικά, αρμονικά και ηχητικά μονοπάτια. Οι Parity συνδυάζουν τον αυτοσχεδιασμό και τη διαδραστικότητα των μουσικών με τα ηχητικά τοπία του σήμερα, κάνοντας χρήση live looping και επεξεργασίας του ήχου.

Σε ένα ταξίδι μελωδιών και ήχων από τους Soundgarden και τον Frank Zappa μέχρι τον Cole Porter, οι Parity έρχονται να παρουσιάσουν τόσο την υπάρχουσα όσο και την επερχόμενη τους δισκογραφική δουλειά η οποία προβάλει, τόσο τη δική τους οπτική όσο και το δικό τους πρωτότυπο υλικό.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button