ΕΞΟΔΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δύο ντουέτα στη σκηνή τού Jazzet Music Hall στη σκηνή τού Jazzet Music Hall

Η νέα  σκηνή του Χαϊδαρίου, Jazzet Music Hall, παρουσιάζει δύο ξεχωριστά καλλιτεχνικά ντουέτα που θα μαγέψουν το κοινό. Tην Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, το εκρηκτικό jazz be bop duo του σαξοφωνίστα  Gilad Atzmon και του κοντραμπασίστα Αρίωνα Γυφτάκη και το Σάββατο 6 Νοεμβρίου μία κατανυκτική παράσταση με jazz και world music μουσικές εκφάνσεις του κιθαρίστα Λευτέρη Χριστοφή και του κρουστού Σόλη Μπαρκή.

Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στις 10.00 το βράδυ, δύο από τους πιο εντυπωσιακούς βιρτουόζους της Αθήνας συναντιούνται στη σκηνή του Jazzèt για να προκαλέσουν ο ένας τον άλλον και να αποδώσουν την απόλυτη ομορφιά.  

Δύο ντουέτα στη σκηνή τού Jazzet Music Hall στη σκηνή τού Jazzet Music Hall 3

Ο Αρίωνας Γυφτάκης είναι ένας εξαίρετος και πολλά υποσχόμενος μπασίστας. Έχει εμφανιστεί με τους κορυφαίους της ελληνικής τζαζ σκηνής και άφησε το κοινό του γοητευμένο από τις μουσικές του ικανότητες.  

Ο Gilad Atzmon έχει περιοδεύσει σε όλο τον κόσμο και έχει κερδίσει πολλά διεθνή βραβεία τζαζ. Έχει ηχογραφήσει περισσότερα από 15 σόλο άλμπουμ με τις πιο διάσημες τζαζ δισκογραφικές εταιρίες. Έπαιξε και ηχογράφησε με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής 20ού αιώνα. όπως οι Ian Dury, Reobert Wyatt, Paul McCartney, Pink Floyd και πολλοί άλλοι.  

Αυτή η βραδιά στο Jazzét, υπόσχεται στο κοινό του να είναι ένα μουσικό πυροτέχνημα, λαμπρότητα αναμεμειγμένη με την ποιητική ομορφιά. 

……………………………………………………

Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, στις 10.00 το βράδυ, στην τζαζ σκηνή Jazzét στο Χαϊδάρι, παρουσιάζει δύο μεγάλους καλλιτέχνες της μουσικής τέχνης, τον κιθαρίστα και συνθέτη Λευτέρη Χριστοφή και τον κρουστό και εικαστικό Σόλη Μπαρκή. 

Δύο ντουέτα στη σκηνή τού Jazzet Music Hall στη σκηνή τού Jazzet Music Hall 5

Oι δυο αυτοσχεδιαστές, μετά την πρώτη τους επιτυχημένη κατανυκτική live performance, βιντεοσκόπηση και ηχογράφηση θα συν-πορευτούν ξανά μέσω μίας in situ δημιουργικής εμπειρίας σε μουσικούς κόσμους που αναδύουν σκέψεις και συναισθήματα, αγαλλίαση και οδύνη, εικόνες και όνειρα μίας ολόκληρης καλλιτεχνικής ζωής, προς την κοινή ανεύρεση μιας ενδόμυχης εξυγίανσης και εξιλέωσης από τα υπαρξιακά άλγη και τα  κρυφά τραύματα της ανθρώπινης κατάστασης.  

Οι μυθοπλαστικές κιθάρες – ηλεκτρική, ακουστική, συνθεσάιζερ- του Λευτέρη Χριστοφή μαζί με τα πολύμορφα κρουστά -μπεντίρ, στάμνα, τουμπερλέκι, νταούλι, bongos, ντιτζεριντού, σφυρίχτρες, σείστρα, κρόταλα- του Σόλη Μπαρκή στην διονυσιακή εκτέλεση ενός ολικού (μουσικού) έργου τέχνης που αναζητά εν αγωνία  την εσωτερική λύτρωση μέσω της μουσικής τέχνης, αλλά και μέσω της ανθρώπινης (συν)ύπαρξης εν γένει. 

Το φιλότεχνο κοινό του Jazzét θα μυηθεί στην απελευθερωτική τελετουργία αυτής της μουσικής και καλλιτεχνικής γένεσης.  

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ – ΚΙΘΑΡΕΣ  

ΣΟΛΗΣ ΜΠΑΡΚΗ – ΚΡΟΥΣΤΑ 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ 210 5815626. 

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Η ΝΟΣΗΣΗΣ. 

ΣΥΝΔΡΟΜΗ 7€ 

Χορηγός Επικοινωνίας: Jazz Breeze Radio www.jazzbreezeradio.com 

_____________________________________________________________________________________________ 

JAZZET  – ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 99, ΧΑΪΔΑΡΙ, 12461, 210 5815626 

www.musicenterathens.com  /  [email protected] 

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button