ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δύο νέοι υποψήφιοι με τον Άρη Πανόπουλο

Ο επί 52 χρόνια Χαϊδαριώτης, Βασίλης Κωνσταντακόπουλος, υποψήφιος με τον Άρη Πανόπουλο 

Δύο νέοι υποψήφιοι με τον Άρη Πανόπουλο 3

Η συμπόρευση του συνδυασμού «Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα» του Χρήστου Νικολάου με το συνδυασμό «Ώρα Χαϊδάρι» του Άρη Πανόπουλου προχωράει και γίνεται πράξη. Στο πλαίσιο αυτό, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Κωνσταντακόπουλος συμπορεύεται με το συνδυασμό «Ώρα Χαϊδάρι» όπως ανακοινώθηκε και από τον επικεφαλής του συνδυασμού Άρη Πανόπουλο.

Ο Βασίλης Κωνσταντακόπουλος είναι συνταξιούχος δικαστικός υπάλληλος, γεννήθηκε στην Καλαμάτα και κατοικεί μόνιμα, με την οικογένειά του, στο Χαϊδάρι. 

Γνωρίζει όσο λίγοι την ιστορία, τις ανάγκες και τα προβλήματα της καθημερινότητας των κατοίκων του Χαϊδαρίου, καθώς κατοικεί σε αυτό 52 ολόκληρα χρόνια. 

Ο υποψ. Διδάκτωρ του Παν/μίου Δυτικής Αττικής, Στέλιος Σκουρλής, στο συνδυασμό του Άρη Πανόπουλου

Δύο νέοι υποψήφιοι με τον Άρη Πανόπουλο 5

Η συμπόρευση του συνδυασμού «Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα» του Χρήστου Νικολάου με το συνδυασμό «Ώρα Χαϊδάρι» του Άρη Πανόπουλου προχωράει και γίνεται πράξη. Στο πλαίσιο αυτό, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Στέλιος Σκουρλής συμπορεύεται με το συνδυασμό «Ώρα Χαϊδάρι» όπως ανακοινώθηκε και από τον επικεφαλής του συνδυασμού Άρη Πανόπουλο.

Ο Στέλιος Σκουρλής γεννήθηκε το 1976 και είναι μόνιμος κάτοικος Χαϊδαρίου τα τελευταία 17 χρόνια και πατέρας δύο κοριτσιών. Είναι υποψήφιος διδάκτωρ Γραφιστικής, στο τμήμα Γραφιστικής & Οπτικής Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις γραφικές τέχνες-πολυμέσα. 

Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το σχεδιασμό ειδικών εφέ σε τηλεοπτικά σποτ και με την ανάπτυξη παιχνιδιών για κινητές συσκευές. Σήμερα είναι αν. προϊστάμενος στο τμήμα καλλιτεχνικής επιμέλειας εκδόσεων στον ΟΔΑΠ.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button