Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του ανθρώπου που αποπειράθηκε να βιάσει μία κοπέλα στη Νίκαια. Ο 28χρονος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είχε καταδικαστεί τόσο για βιασμό όσο και για απόπειρα βιασμού κάτι που σημαίνει ότι έχει συγκεκριμένο “κακοποιητικό” προφίλ.

Στην πρόσφατη επίθεσή του για την οποία και συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης είχε ήδη ξεκουμπώσει το παντελόνι του όταν επιτέθηκε στην κοπέλα, η οποία όμως αντιστάθηκε σθεναρά. Εκείνος άρχισε να την χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο. Από τις κραυγές της η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι και κάλεσε την Αστυνομία, ενώ ο δράστης παράτησε την προσπάθειά του και τράπηκε σε φυγή. Δεν πρόλαβε όμως να πάει μακριά και οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Δράκος της Νίκαιας: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του
 ΕΛΑΣ

Το θύμα διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας όπου του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και αποχώρησε ενώ αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τον δράστη, ο οποίος συνελήφθη για απόπειρα βιασμού.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν φτάσει καταγγελίες στην Αστυνομία από περιοίκους στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά για τη δράση ενός ατόμου που ακολουθεί κοπέλες στον δρόμο, ωστόσο κανένα θύμα δεν είχε προβεί σε καταγγελία.

Δράκος της Νίκαιας: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του
 ΕΛΑΣ

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ είναι η εξής:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 6-11-2022 από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) (σχετικό το από 7-11-2022 Δελτίο Τύπου).

Πρόκειται για τον: SULOLLARI (επ.) KLEDI (ον.) του RAKIP και της ALKETA , γεννηθέντα την 26-1-1994 στην Αλβανία.