ΥΓΕΙΑ

Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι οστεοπόρωσης στο Χαϊδάρι

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας “Πεταλούδα”, σε συνεργασία με τον Δήμο Χαϊδαρίου και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, διοργανώνουν σημαντική δράση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022.

Κύριος στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση γύρω από την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της. Η δράση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας.

Οι εξετάσεις μέτρησης της οστεοπόρωσης θα γίνουν:

  • Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 στο Κ.Ε.Φ.Η. (πρώην Κ.Α.Π.Η.), Καρδίτσης 5, Χαϊδάρι και ώρες 10:00-13:00, υπό την ιατρική επίβλεψη του κου Γεώργιου Τροβά, Ενδοκρινολόγου.
  • Πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού στο ΚΕΠ Υγείας Δήμου Χαϊδαρίου, στο τηλέφωνο 2105812080, από τις 9:00 π.μ. έως 14:30

Η πρόσκληση στην εκδήλωση αφορά άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις. Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα πρεσβεύει πως η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμη κι αν δεν τους αφορούν άμεσα.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button