ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Δημόσιο ΙΕΚ Δρομοκαϊτείου – Δωρεάν σπουδές νοσηλευτικής

Δεν είναι γνωστό σε πολλούς ότι στο Χαϊδάρι λειτουργεί το Δημόσιο ΙΕΚ Δρομοκαϊτείου, όπου μπορεί όποιος το επιθυμεί να κάνει δωρεάν σπουδές νοσηλευτικής, ένα επάγγελμα με αυξημένη ζήτηση στην εποχή μας.

Το “Γεμέλειο” ΙΕΚ Δρομοκαϊτείου στεγάζεται σε αυτόνομο και ανεξάρτητο κτήριο 540 m2. Βρίσκεται και λειτουργεί, από το 1994, στο φυσικό της περιβάλλον που είναι το Νοσοκομείο, υπάρχει δηλαδή άμεση διασύνδεση μεταξύ της θεωρητικής και πρακτικής εκπαιδευτικής διαδικασίας στον κλινικό χώρο του Νοσοκομείου. Διαθέτει αίθουσες διδασκαλίας με τα κατάλληλα εποπτικά μέσα και πλήρως εξοπλισμένα Εργαστήρια Νοσηλευτικής.

Δημόσιο ΙΕΚ Δρομοκαϊτείου - Δωρεάν σπουδές νοσηλευτικής 3

ΙΕΚ Δρομοκαϊτείου

Ο διευθυντής του ΙΕΚ Δρομοκαϊτείου, κ. Ιάκωβος Χάμος, δήλωσε στο “Χαϊδάρι Σήμερα”: “Όραμα και αποστολή της Σχολής μας είναι η παροχή σπουδών υψηλού επιπέδου μέσα από μια εκπαιδευτική διαδικασία η οποία επικεντρώνεται στην επαγγελματική κατάρτιση και καταξίωση των σπουδαστών μας. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η προετοιμασία επαγγελματιών ψυχικής υγείας μέσα από την εμβάθυνση γνώσεων και ανάπτυξη δεξιοτήτων, οι οποίοι αποτελούν το μέλλον της Νοσηλευτικής. Η συντριπτική πλειοψηφία των αποφοίτων μας εργάζεται άμεσα σε Δημόσιες και Ιδιωτικές δομές παροχής φροντίδας υγείας.”

Δημόσιο ΙΕΚ Δρομοκαϊτείου - Δωρεάν σπουδές νοσηλευτικής 5

Για άλλες δράσεις του Δρομοκαΐτειου βλέπε εδώ.

Ειδικότερα σκοπός του Δημόσιου ΙΕΚ, του ΨΝΑ «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» Ειδικότητας: Βοηθός Νοσηλευτικής Ατόμων με Ειδικές (Ψυχικές) Παθήσεις, είναι να προετοιμάζει στα πλαίσια Θεωρητικής, Εργαστηριακής και Πρακτικής Άσκησης, Νοσηλευτικό Προσωπικό Δ.Ε. κατηγορίας, Ειδικότητας: ΒΟΗΘΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ, ικανού να παρέχει Νοσηλευτική Φροντίδα σε όλους τους χώρους άσκησης του Νοσηλευτικού Επαγγέλματος.

Δημόσιο ΙΕΚ Δρομοκαϊτείου - Δωρεάν σπουδές νοσηλευτικής 7

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: http:www.dromokaiteio.gr – Menu ΔΙΕΚ
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2132046169 & 2132046269.
Ε – mail: [email protected]

……………………………………………………………………………………………

ΣΠΟΥΔΕΣ  ΜΕ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ  ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ  ΣΤΟ ΧΩΡΟ  ΤΗΣ   ΥΓΕΙΑΣ

ΣΠΟΥΔΑΣΕ
ΣΤΟ  ΔΗΜΟΣΙΟ  ΙΕΚ  ΤΟΥ Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ»
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: “ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ”
ΔΩΡΕΑΝ  ΦΟΙΤΗΣΗ   *  ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ: 8.00πμ – 14.00μμ
ΠΡΟΣΒΑΣΗ  ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ  ΙΕΚ  ΣΕ Α.Ε.Ι  ΜΕ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Πρόσβαση στο Δ.Ι.Ε.Κ: Μπλε γραμμή Metro, στάση  Αγία Μαρίνα ( 5΄ απόσταση).

ΙΕΚ Δρομοκαϊτείου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button