ΔΗΜΟΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Tα φετινά Χριστούγεννα να γίνουν πιο φωτεινά στο Χαϊδάρι”

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 

Η Χριστουγεννιάτικη περίοδος είναι μια από τις καλύτερες εποχές, μια γιορτινή περίοδος για παιδιά και ενήλικες.

Είναι ανάγκη να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αλλάξουμε την εικόνα της πόλης μας, δίνοντάς της μια χριστουγεννιάτικη, εορταστική λάμψη. Πρέπει ο Δήμος μας, οι γειτονιές μας, τα καταστήματά μας να μυρίσουν Χριστούγεννα, να αλλάξει η διάθεση μας και να περιμένουμε με αισιοδοξία, πίστη και ελπίδα τη «μαγεία των Χριστουγέννων».

Ο Δήμος Χαϊδαρίου θα φωταγωγηθεί από άκρη σε άκρη, όχι μόνο από το Δήμο, αλλά και από όποιον επιθυμεί να φέρει τα Χριστούγεννα στη γειτονιά του, στο δρόμο του, στο πεζοδρόμιό του.

Όλοι οι κάτοικοι της πόλης μας, οι επιχειρήσεις, οι σύλλογοι, οι φορείς, μπορούμε, ο καθένας, ανάλογα με τις δυνάμεις του, να συνεισφέρουμε ώστε τα φετινά Χριστούγεννα να γίνουν πιο φωτεινά γιατί θα είναι τα δικά μας Χριστούγεννα!

Στόχος μας είναι να φωτιστούν όλες οι γειτονιές, ώστε να τονώσουμε όχι μόνο την εμπορική κίνηση του Δήμου μας αλλά και την ψυχολογία όλων μας, να ξεχάσουμε για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας!

Ας γίνουμε όλοι μέρος της δημιουργίας μιας όμορφης, φωτεινής πόλης, πιο σύγχρονης και πιο εορταστικής! Είναι στο χέρι όλων μας να φέρουμε τα Χριστούγεννα στην ψυχή μας και στο Χαϊδάρι…ΞΑΝΑ!

Καλούμε όσους επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια μας αυτή να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Αντιδημάρχου Πολιτισμού στο τηλέφωνο: 213 2047344.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button