Ο Δήμος Χαϊδαρίου σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική εταιρεία «Αποστολή Άνθρωπος» εντάσσει στις δράσεις του το Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης Ιατρικών Αναγκών γυναικών Ευπαθών Ομάδων «Αποστολή ΓΥΝΑΙΚΑ 45+: αγκαλιά-ΖΟΥΜΕ τις ανάγκες της».

Το Πρόγραμμα θα παρέχει βασικές προληπτικές ιατρικές εξετάσεις σε γυναίκες ηλικίας 45 ετών και μεγαλύτερες που προέρχονται από ευάλωτες ομάδες (άπορες, άνεργες, οικονομικά αδύναμες, με αναπηρία, σε μονογονεϊκές οικογένειες κ.ά.) των οποίων η πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας είναι περιορισμένη λόγω των κοινωνικοοικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Οι παροχές του συγκεκριμένου Προγράμματος θα τους δώσουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις βασικές προληπτικές εξετάσεις και συγκεκριμένα θα παρέχει Δωρεάν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει: Αιματολογικές εξετάσεις, test pap, ψηφιακή μαστογραφία, υπέρηχο μαστών και μέτρηση οστικής πυκνότητας.

Το Διαγνωστικό Κέντρο που συμμετέχει στο Πρόγραμμα είναι ο ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ, Λεωφ. Αθηνών 429Α).

Για πληροφορίες (δικαιολογητικά) σχετικά με τη δήλωση συμμετοχής στο Πρόγραμμα και για να κλείσετε το ραντεβού σας, επικοινωνήστε με το ΚΕΠ Υγείας στο τηλέφωνο 2105812080 ως 26/4/2022 Δευτέρα- Παρασκευή 9:00π.μ.- 14:30μ.μ.