ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Χαϊδαρίου: Ας μην ρυπαίνουμε με αφίσες τα σχολικά κτήρια

Σήμερα Παρασκευή 13/9 το απόγευμα και αφού μετά από μεγάλη προσπάθεια του Δήμου αποκαταστάθηκαν μέσα σε ελάχιστο χρόνο οι ζημιές από τον σεισμό και έγιναν και οι αναγκαίες εργασίες καθαρισμού στο 4ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου, ώστε να λειτουργήσει άμεσα, ειδοποιηθήκαμε από τα συνεργεία καθαριότητας ότι έχει γίνει μαζική αφισοκόλληση πολιτικού κόμματος στους εξωτερικούς τοίχους του σχολείου.

Με κάθε σεβασμό στο δικαίωμα διακίνησης των ιδεών ή και προβολής των εκδηλώσεων κάθε χώρου, πιστεύουμε ότι η αφισορύπανση των σχολικών κτιρίων θα πρέπει να αποφεύγεται από όλους τους φορείς. Τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου θα απομακρύνουν τις αφίσες από τους τοίχους του 4ου Γυμνασίου και όποιου άλλου σχολικού κτιρίου, ώστε οι μαθητές την Δευτέρα να βρουν τα σχολεία καθαρά, όπως πρέπει.

Ζητάμε την συνεργασία των τοπικών δημοτικών παρατάξεων στο ευαίσθητο αυτό ζήτημα. Δεν υπάρχει καμιά αντίθεση ανάμεσα στην ανάγκη για καθαρά σχολικά κτίρια και στην δυνατότητα διακίνησης κάθε άποψης στην πόλη, δεν είναι η αφισορύπανση απαραίτητη για την πληροφόρηση των πολιτών. Η Δημοτική Αρχή προτίθεται να διοργανώσει διάλογο με τις πολιτικές δυνάμεις στην πόλη για τον καθορισμό ειδικών χώρων για την ανάρτηση ενημερωτικών ανακοινώσεων και αφισών.

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button