ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Αιγάλεω: Με επιτυχία στέφθηκε το openday της Μικρο-Θερμοκοιτίδας

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 το 2οOpenDay της Μικρο-Θερμοκοιτίδας που διοργάνωσε ο Δήμος Αιγάλεω, στο πλαίσιο της πράξης «Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των ΜΜΕ – Βελτίωση της ελκυστικότητας για προσέλκυση επενδύσεων και προαγωγή της Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας στο Δήμο Αιγάλεω».

Κατά τον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Γιάννης Γκίκας αναφέρθηκε στα σημαντικά οφέλη που πρόκειται να εξασφαλίσουν οι ωφελούμενοι του προγράμματος με τη συμμετοχή τους καθώς και στο θετικό αντίκτυπο που πρόκειται να έχει η τοπική κοινωνία. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι εκπρόσωποι του Επιχειρηματικού Προγράμματος και στελέχη επιχειρήσεων παρουσίασαν το περιεχόμενο του προγράμματος ενώ δόθηκαν επιπλέον διευκρινίσεις αναφορικά με τις προϋποθέσεις και την διαδικασία ένταξης στον Β’ Κύκλο του Επιχειρηματικού Προγράμματος που έχει ήδη ξεκινήσει.

Αιγάλεω: Με επιτυχία στέφθηκε το openday της Μικρο-Θερμοκοιτίδας 3

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία και να παραθέσουν τις ερωτήσεις τους στους αρμόδιους. Η εν λόγω εκδήλωση έλαβε χώρα στις νέες εγκαταστάσεις της Μικρο-Θερμοκοιτίδας, στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγάλεω «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».

Αιγάλεω: Με επιτυχία στέφθηκε το openday της Μικρο-Θερμοκοιτίδας 5

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν την αίτησή τους έως 24 Αυγούστου συμπληρώνοντας την σχετική ηλεκτρονική φόρμα μέσω της ιστοσελίδας της μικρο-θερμοκοιτίδας.

Σημειώνεται ότι η πράξη χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής, η οποία στηρίζει χρηματοδοτικά τις ΟΧΕ/ΒΑΑ που εντάσσονται χωρικά στην αρμοδιότητά της μέσω του ΕΠ «Αττική 2014-2020», ενώ Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης είναι ο ΑΣΔΑ.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button