ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Δήμος Αιγάλεω: 2 ακόμη σύγχρονα απορριμματοφόρα και καφέ κάδοι

Ακόμα δύο σύγχρονα απορριμματοφόρα -ανεβάζοντας σε τρία τον συνολικό τους αριθμό- και 713 καφέ κάδους για τη συλλογή  βιοαποβλήτων παρέδωσε η Περιφέρεια Αττικής στον Δήμο Αιγάλεω. Η παράδοση του εξοπλισμού έγινε από τον  Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, στο πλαίσιο του δεύτερου κύκλου του προγράμματος διανομής στους δήμους της Αττικής, με κονδύλια που αντλεί η Περιφέρεια από ευρωπαϊκά κυρίως προγράμματα, χωρίς καμία επιβάρυνση για τους δήμους και τους πολίτες.

Τον εξοπλισμό παρέλαβε ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γ. Γκίκας, στο χώρο του Άλσους στο Αιγάλεω, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών  Α. Λεωτσάκου και των Αντιδημάρχων Χ. Αρβανίτη και Π. Μανδραφλή.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, παραδίδοντας τον εξοπλισμό, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εποικοδομητική συνεργασία με τον δήμο Αιγάλεω και αναφέρθηκε στην εφαρμογή του στρατηγικού σχεδίου της Περιφέρειας Αττικής για την ενίσχυση της ανακύκλωσης μέσω του νέου μοντέλου διαχείρισης των στερεών αποβλήτων.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γ. Γκίκας δήλωσε: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια για ένα Αιγάλεω πιο καθαρό και πιο πράσινο. Στόχος μας είναι να αυξήσουμε ακόμα περισσότερο το ποσοστό των βιοαποβλήτων που ανακυκλώνονται προχωρώντας στη διαλογή και στην κομποστοποίηση στην πηγή τους, δηλαδή στο κάθε νοικοκυριό της πόλης μας. Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια και τον Γιώργο Πατούλη προσωπικά για την εξαιρετική συνεργασία και την αμέριστη συμπαράστασή του».

Δείτε σχετικό βίντεο:

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button