ΔΗΜΟΤΙΚΑΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Ορκίστηκε ο Μιχάλης Σελέκος και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης

Ορκίστηκε ο νέος δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος, όπως και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Χαϊδαρίου. Ο τελετή έγινε σε θερμό κλίμα, μέσα μια κατάμεστη αίθουσα και χειροκροτήθηκαν τόσο οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας όσοι και αυτοί της μειοψηφίας.

Ορκίστηκε ο Μιχάλης Σελέκος και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης 1
Ο Μιχάλης Σελέκος διαβάζει τον όρκο του: “Δηλώνω στην τιμή και την συνείδησή μου ότι θα είμαι πιστός στην πατρίδα, θα υπακούω στο Σύνταγμα και τους Νόμους, θα είμαι ευσυνείδητος στα καθήκοντά μου και θα υπερασπίζομαι τα δικαιώματα του λαού”.

Πολιτικό όρκο έδωσαν οι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης (εξαίρεση οι Ναουάφ Δαουάχερ, Γιαννούλα Ζέρβα και Ηλίας Βαρυτιμιάδης), Θοδωρής Σπηλιόπουλος, Αθηνά Σκαμπά και Κώστας Ασπρογέρακας. Όλοι οι άλλοι έδωσαν θρησκευτικό όρκο.

Μοναδικός απών ήταν ο Τάσος Χαλκιάς.

Ορκίστηκε ο Μιχάλης Σελέκος και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης 3

 

Ορκίστηκε ο Μιχάλης Σελέκος και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης 5 Ορκίστηκε ο Μιχάλης Σελέκος και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης 7 Ορκίστηκε ο Μιχάλης Σελέκος και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης 9 Ορκίστηκε ο Μιχάλης Σελέκος και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης 11 Ορκίστηκε ο Μιχάλης Σελέκος και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης 13 Ορκίστηκε ο Μιχάλης Σελέκος και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης 15
Ορκίστηκε ο Μιχάλης Σελέκος και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης 17 Ορκίστηκε ο Μιχάλης Σελέκος και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης 19 Ορκίστηκε ο Μιχάλης Σελέκος και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης 21 Ορκίστηκε ο Μιχάλης Σελέκος και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης 23 Ορκίστηκε ο Μιχάλης Σελέκος και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης 25 Ορκίστηκε ο Μιχάλης Σελέκος και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης 27 Ορκίστηκε ο Μιχάλης Σελέκος και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης 29 Ορκίστηκε ο Μιχάλης Σελέκος και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης 31 Ορκίστηκε ο Μιχάλης Σελέκος και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης 33 Ορκίστηκε ο Μιχάλης Σελέκος και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης 35

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button