ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δήλωση Αποστόλη Θεοφίλη: Η Νέα Δημοκρατία είναι μια μεγάλη δημοκρατική  οικογένεια που “αγκαλιάζει” όλους τους πολίτες

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΘΕΟΦΙΛΗΣ – ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ ΨΗΛΑ!

Μετά από διαρροές σχετικών δημοσιευμάτων από κύκλους που στηρίζουν συγκεκριμένο υποψήφιο και προσπαθούν απελπισμένα να του δώσουν επικοινωνιακή σανίδα σωτηρίας.

Πήρα την πρωτοβουλία και  επικοινώνησα με τον Γενικό Διευθυντή του κόμματος της Ν.Δ. και Προέδρο της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, κ. Σμυρλή όπου με ενημέρωσε ότι κανένας  υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου δεν έχει την επίσημη στήριξη της Ν.Δ.

Επίσης, του ζήτησα συνάντηση για ενημέρωση των θέσεων της εκλεγμένης μας παράταξης  σχετικά με κρίσιμα  ζητήματα της πόλης μας.

Αίτημα που έγινε αποδεκτό.

Προσωπική μου διαπίστωση μετά τους άστοχους τελευταίους χειρισμούς του επικοινωνιακού επιτελείου του εν λόγω  υποψήφιου.

Μαρτυρούν ένδεια ιδεεών, εκλογικό πανικό και έλλειψη ουσιαστικού  αφηγήματος για το αύριο της πόλης.

Για εμένα.

Η “Νέα Δημοκρατία” ήταν  και παραμένει μια μεγάλη δημοκρατική  οικογένεια που “αγκαλιάζει” όλους τους πολίτες.

Ενισχύει στην πράξη  την ανεξαρτησία του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Δεν κάνει κομματικές παρεμβάσεις στην τοπική μας κοινωνία και αφήνει ελεύθερα τους πολίτες να αποφασίσουν τον δήμαρχο που επιθυμούν.

Άλλωστε, στην σύγχρονη αυτοδιοίκηση, μόνοι ΟΣΟΙ νιώθουν αδύναμοι ως υποψήφιοι επιζητούν κομματικά χρίσματα ή άλλες στηρίξεις.

Όσοι στην πόλη μας, αναζητούν διέξοδο στο αδιέξοδο που δημιούργησαν με την υποψηφιότητα τους,  να είναι βέβαιοι ότι δεν θα τους επιτρέψουμε να το επιτύχουν  με την πολιτική εξαπάτηση των Χαΐδαριωτών.

Τους καλώ, να πορευθούν για μια φορά στην ζωή τους με την δύναμη των ιδεών τους και όχι με υπόγεια παιχνίδια πάνω στις πλάτες των πολιτών.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στις 8 Οκτωβρίου.

Ψηφίζουμε ΑΛΛΑΓΗ.

Ψηφίζουμε μια νέα, άφθαρτη ομάδα.

Ψηφίζουμε Το Χαϊδάρι ψηλά – Αποστόλης Θεοφίλης

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button