ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δήλωση Αποστόλη Θεοφίλη για την προσχώρηση του Παναγιώτη Μποκούζη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα, ολοένα και περισσότεροι Χαϊδαριώτες  αντιλαμβάνονται ότι η στήριξη της δημοτικής μας  παράταξης «Το Χαϊδάρι Ψηλά!» αποτελεί μονόδρομο μιας γνήσιας αλλαγής στην λειτουργία του δήμου και όχι μια τυπικής εναλλαγής σε ρόλους και καρέκλες.

Οι πολίτες βλέπουν ότι έχουμε την διάθεση και την ικανότητα να αλλάξουμε, όσα κρατάνε την πόλη «αιχμάλωτη» σε καθημερινά «φαινόμενα» παρακμής και εγκατάλειψής.

Ότι ερχόμαστε να ανατρέψουμε την ηρεμία της αδράνειας με την δημιουργία της έντασης για να πάμε επιτέλους το Χαϊδάρι εκεί που του αξίζει, στην «κορυφή» της Δυτικής Αθήνας.

Για αυτό, ανιδιοτελείς Χαϊδαριώτες ΕΝΩΝΟΥΝ δυνάμεις με «Το Χαϊδάρι Ψηλά!» και εντάσσονται στο ψηφοδέλτιο μας για την κατάκτηση  μια μεγάλης νίκης που θα δώσει «ανάσα» ΖΩΗΣ και ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ στην πόλη μας.

Με χαρά, υποδεχόμαστε, έναν ακόμη νέο και δραστήριο δημότη, τον Παναγιώτη Μποκούζη  γέννημα-θρέμμα του Δάσους Χαϊδαρίου, έγγαμο με την επίσης Χαϊδαριώτισσα, Ιουλία Αντωνοπούλου, γονείς δύο υπέροχων παιδιών, της Σταυρούλας και την Σπυριδούλας, επιτυχημένο οικονομολόγο σε ηγέτιδα Εταιρεία του Ναυτιλιακού κλάδου ενώ παράλληλα είναι καθηγητής πιάνου.

Παναγιώτη, καλωσήρθες στον δυναμικό μας  αγώνα για να πάμε «Το Χαϊδάρι Ψηλά!».

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Μποκούζης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

“Ως παλαιός Χαϊδαριώτης, θλίβομαι για την εικόνα εγκατάλειψης που εμφανίζει σήμερα η πόλη μας. Παράλληλα θυμάμαι όμορφες στιγμές σε μια πόλη καταπράσινη, με χώρους άθλησης, πλατείες περιποιημένες που χαιρόσουν να περπατάς και να περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου. Χρόνια καθημερινής ευτυχίας, θα έλεγα.

Δήλωση Αποστόλη Θεοφίλη για την προσχώρηση του Παναγιώτη Μποκούζη 3

Ως οικογενειάρχης, δεν θέλω να αποτελούν μόνο μια υπέροχη ανάμνηση. Αλλά να τα βιώσουν τα παιδιά μου και οι φίλοι τους, εδώ που τα ζήσαμε και εμείς. Στην πόλη της ζωής μας. Στο όμορφο Χαϊδάρι μας. Για αυτήν την προοπτική αξίζει να αγωνιστώ. Και το κάνω από σήμερα.

Λέω ΝΑΙ στο προσωπικό κάλεσμα ενός νέου και άφθαρτου άνθρωπου , που πονά και αγαπά την πόλη μας, ενός έντιμου Χαϊδαριώτη, επιτυχημένου οικονομολόγου, ικανού αυτοδιοικητικού, του Αποστόλη Θεοφίλη και συστρατεύομαι στον ανιδιοτελή αγώνα του  για ένα καλύτερο Χαϊδάρι.

Με δήμαρχο, τον Αποστόλη Θεοφίλη, αλλάζουμε την πόλη, πάμε «Το Χαϊδάρι Ψηλά!»
Αποστόλης Θεοφίλης.
Δημοτικός σύμβουλος.
Επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «Το Χαϊδάρι Ψηλά!»
Υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button