ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Δεν αλλάζουμε πόλη, αλλάζουμε την πόλη!”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αποστόλης Θεοφίλης 
Δημοτικός Σύμβουλος,
Επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «Το Χαϊδάρι Ψηλά!»
Υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου

Ο αγώνας μας για ένα καλύτερο Χαϊδάρι με σύγχρονες δομές και κοινωνικό πρόσωπο διευρύνεται συνεχώς με την συμμετοχή άφθαρτων, ικανών και έντιμων πολιτών.

Κοινός στόχος, η διαμόρφωση μιας νικηφόρας πορείας που θα κάνει πράξη την μεγάλη αυτοδιοικητική αλλαγή που έχει ανάγκη η πόλη μας.

Στο πλαίσιο αυτό, έχω την χαρά να καλωσορίσω στην ανεξάρτητη δημοτική μας παράταξη «Το Χαϊδάρι Ψηλά!» έναν ακόμη νέο και δραστήριο συνδημότη, μεγαλωμένο στις γειτονιές του Δάσους Χαϊδαρίου, ένα επιτυχημένο στέλεχος του ασφαλιστικού κλάδου, έγγαμο με τη επίσης Χαϊδαριώτισσα, Καλλιόπη Τσέτσου και πατέρα ενός κοριτσιού, τον Νίκο Κανατά.

"Δεν αλλάζουμε πόλη, αλλάζουμε την πόλη!" 3

Με την προσθήκη του Νίκου, ο ανεξάρτητος συνδυασμός μας, ΕΝΩΝΕΙ δυνάμεις με έναν ανιδιοτελή, δημιουργικό Χαϊδαριώτη που διαθέτει την επαγγελματική εμπειρία και τις γνώσεις για έναν δήμο – καθημερινό «σύμμαχο» για τους  ευάλωτους και αδύναμους συμπολίτες μας.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ με τους ΠΟΛΛΟΥΣ  για να κάνουμε, ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ τους Χαϊδαριώτες για τον τόπο τους.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Κανατάς, δήλωσε:

«Η εικόνα εγκατάλειψης που εμφανίζει η πόλη μας αποτελεί μια στενάχωρη πραγματικότητα. Όμως η έκφραση της στεναχώριας, δεν δίνει λύσεις και διέξοδο στην κοινωνία του Χαϊδαρίου. Για αυτό βγαίνω μπροστά και διεκδικώ μια ανθρώπινη πόλη για εμένα, την οικογένεια μου, τους φίλους μου και τους συμπολίτες μου.

Αφήνω τον καναπέ της εύκολης κριτικής γιατί αξίζει να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας, σε ένα καλύτερο Χαϊδάρι. Λέω ΝΑΙ στην πρόταση ενός νέου ανθρώπου, ικανού αυτοδιοικητικού, έντιμου Χαϊδαριώτη, επιτυχημένου στελέχους στον ανταγωνιστικό στίβο των ιδιωτικών πολυεθνικών εταιρειών, του Αποστόλη Θεοφίλη και συντάσσομαι στον ανιδιοτελή αγώνα του για να οδηγήσουμε τον ερχόμενο Οκτώβρη “Το Χαϊδάρι Ψηλά!”.

Υ.Γ. Στον αγώνα (όχι τον μπασκετικό αυτήν την φορά) «Μαζί με τον Ψηλό» για να πάμε «Το Χαϊδάρι Ψηλά!»

Με Το Χαϊδάρι Ψηλά!
δεν αλλάζουμε πόλη
Με Το Χαϊδάρι Ψηλά!
αλλάζουμε την πόλη

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button