ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δαφνί: Τουρνουά μπάσκετ στο νέο γήπεδο

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ Δαφνίου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στο γήπεδο μπάσκετ του 6ου Δημοτικού Σχολείου Χαϊδαρίου στο Δαφνί, με τη συμμετοχή άνω των 30 Δαφνιωτών, κυρίως γονέων των μικρών μαθητών του σχολείου.

Το τουρνουά διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δ.Σ. Χαϊδαρίου, με αφορμή την πρόσφατη ανακαίνιση του δαπέδου στο γήπεδο μπάσκετ του σχολείου, έχοντας την υποστήριξη της διαδικτυακής ομάδας «Μπασκετομπαμπάδες Δαφνίου» και του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Δαφναίος Απόλλων». Από την διοργάνωση συγκεντρώθηκε ένα μικρό ποσό το οποίο θα διατεθεί για την περεταίρω αναβάθμιση του αύλειου χώρου του 6ου Δημοτικού Σχολείου.

Στο τουρνουά συμμετείχαν κατά αλφαβητική σειρά οι εξής ομάδες:

  1. Αγριογούρουνα Δαφνίου
  2. Δαφναίος Απόλλων
  3. Δαφνίωνες
  4. Δυναμίτες Δαφνίου
  5. Σύλλογος Γονέων 6ου Δ.Σ.
  6. Τρελοδαφνιώτες
Δαφνί: Τουρνουά μπάσκετ στο νέο γήπεδο 1

Για την ιστορία, νικητές του τουρνουά αναδείχτηκαν οι Τρελοδαφνιώτες με μέλη τους Μιχαλόπουλο, Σκαφιδά, Ραπτόπουλο και Δελβενακιώτη.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, θα πραγματοποιηθεί το 2ο Τουρνουά Μπάσκετ Δαφνίου με τη συμμετοχή ελπίζουμε περισσότερων ομάδων.

Ο Σύλλογος Γονέων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Χαϊδαρίου, ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν, καθώς και το δυναμικό κοινό που παρακολούθησε τους αγώνες.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button