ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Βίτσας: «Μεγαλογραφία» των προβλημάτων της χώρας η Δυτική Αθήνα

Στην Δυτική Αθήνα υπάρχει η «μεγαλογραφία» των προβλημάτων της χώρας, παρά το μεγάλο όφελος από την κοινωνική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, οι κοινωνικές και οικονομικές απολαβές του πληθυσμού δεν ισούνται με τις ανάγκες και αυτό θέλει να θεραπεύσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας Στο Κόκκινο.

 

«Στη μάχη πηγαίνεις αισιόδοξα, εγώ πηγαίνω με την λογική ότι την Κυριακή το πρωί οι κάλπες θα είναι άδειες. Ξέρω το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, την απίθανη προπαγάνδα της ΝΔ, όμως στηρίζω την προσπάθειά μου σε αυτά που κάναμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια», είπε ο κ. Βίτσας «και συγχρόνως μπορούμε να ξεκινήσουμε την νέα τετραετία με τη σιγουριά που παρέχει το “μαξιλάρι” του αποθεματικού από την μία και τις πολύ καλές αλλαγές στο Σύνταγμα… έχουμε ένα πρόγραμμα που οδηγεί σε ανάπτυξη με νέες, καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας».

«Αυτή την εβδομάδα που οι πολίτες αποφασίζουν πρέπει να τα συζητήσουμε αυτά, με έναν έναν τους πολίτες, για να πάμε μπροστά, να μην οπισθοδρομήσουμε σε προγράμματα και πρόσωπα που χρεοκόπησαν την χώρα», όπως σημείωσε, υπογραμμίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να αποφύγει την προγραμματική συζήτηση «όπως ο διάολος το λιβάνι».

Ο κ. Βίτσας χαρακτήρισε φυσιολογικό να κατεβαίνει στον δυτικό τομέα της Αθήνας καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά «σε αυτή την εκλογική περιφέρεια ζω από το 1961… στο Χαϊδάρι».

«Η Δυτική Αθήνα είναι η “μεγαλογραφία” των προβλημάτων της χώρας, της ανεργίας, της φτώχειας, κτλ., οι πολίτες της ωφελήθηκαν περισσότερο από την κοινωνική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ σε επίπεδο πληθυσμού, όμως είναι πιο εμφατικό ότι οι κοινωνικές και οικονομικές απολαβές τους δεν ισούνται με τις ανάγκες. Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την τετραετία έρχεται να θεραπεύσει, με νέες θέσεις εργασίας, μεγαλύτερο δίχτυ προστασίας, σεβασμό στο περιβάλλον», όπως τόνισε, αναφέροντας ενδεικτικά το κλείσιμο των ζητημάτων αποχέτευσης της Δυτικής Αθήνας με κοινοτικά κονδύλια.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button