ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Χρυσούλα (Χρύσα) Αστρινάκη – Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Γ. Πατούλη

Η Χρύσα Αστρινάκη είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στη Δυτική Αθήνα, με τον συνδυασμό ”Νέα Αρχή για την Αττική” του Γιώργου Πατούλη.

Η Χρύσα Αστρινάκη για την υποψηφιότητά της:

Γνωρίζω τα χρόνια και άλυτα προβλήματα της Δυτικής Αθήνας. Γι’ αυτό είναι για μένα σημαντικό να συνδράμω στην οικοδόμηση μίας νέας, αμφίδρομης σχέσης μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών και των πολιτών. Με ένα μοντέλο λειτουργίας που θα αξιοποιεί τις νέες δυνατότητες και θα απαντά στις ανάγκες όλων μας. Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη και κρίσιμη συγκυρία, πρέπει να παραχθούν νέες ιδέες. Και πάνω απ’ όλα να «σχεδιασθεί» το αύριο που αξίζει η Αττική.

Ζητώ τη στήριξή σας για να εργασθώ με ρεαλισμό και ευθύνη, όπως επιβάλλουν οι περιστάσεις. Για να συμβάλω στην επίλυση των προβλημάτων της Δυτικής Αθήνας, με προτεραιότητα τους Δήμους και τους πολίτες. 

Χρύσα Αστρινάκη, Βιογραφικό

H Χρύσα Αστρινάκη, είναι Οικονομολόγος και Εικαστικός. Κάνει Master στη «Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση» στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.). Στο παρελθόν στη «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών» (Ε.Α.Π.), αλλά και στο «Δημόσιο Δίκαιο και Οικονομικά» της Νομικής Σχολής Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.). Επίσης, σπούδασε ως υπότροφος «Συντήρηση Έργων Τέχνης & Αρχαιολογικών Ευρημάτων» στο Palazzo Spinelli και στην VEB Academia Europea, της Φλωρεντίας. Ειδικεύτηκε στην «Αναστήλωση Μνημειακών Κτιρίων» στο Universita degli studi di Firenze, της Ιταλίας. Μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά και Γαλλικά.

Εργάζεται στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Αντικείμενό της η εφαρμογή και παρακολούθηση των νομοθετικών και κανονιστικών διατάξεων. Αλλά και η οικονομική διαχείριση έργων του εθνικού σκέλους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Επίσης, είναι μέλος της συντονιστικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Προγράμματος “Fuel Price Comparison” στις Βρυξέλλες. Όπως και στην Πολιτική Σχεδιασμού Εκτάκτων Αναγκών. Εργάστηκε στην «Τράπεζα Πειραιώς» για δύο έτη στο Τμήμα Εγκρίσεων και στο Τμήμα Διαχείρισης Συναλλαγών Κινδύνου Απάτης. Εργάστηκε επίσης, στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων για έξι έτη. Στο γραφείο Διευθύνοντος Συμβούλου στην Διοίκηση της Ο.Σ.Κ. Α.Ε. Στο Τμήμα Ελέγχου Προγραμματισμού & Παρακολούθησης Έργων. Καθώς και στο Τμήμα Αρχιτεκτονικών Μελετών. Εργάστηκε ως καθηγήτρια Εικαστικών Τεχνών, παραδίδοντας μαθήματα εικαστικών, σε Δημοτικά Σχολεία και Κ.Α.Π.Η. της Δυτικής Αθήνας.                   

Εργάστηκε ως εθελόντρια εκπαιδευτικός στο πρόγραμμα «Γνωρίζω την πόλη μου». Δίδαξε εθελοντικά σε 16 Δημοτικά Σχολεία (1.200 παιδιών) και σε 6 Κ.Α.Π.Η. (600 ατόμων) του Αιγάλεω. Συμμετείχε επίσης, στην εικονογράφηση – συγγραφή παιδικών εκδόσεων – βιβλίων, όπως «Η μικρή Σιμέλα» του Μικρασιατικού Μουσείου Αιγάλεω “Νέες Κυδωνιές”. Είναι τ. μέλος του Ερευνητικού Ομίλου “John Stuart Mill” και του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών «Μάρκος Δραγούμης». Επίσης, διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας «Α.Ο. Πήγασος Χαϊδαρίου Βόλεϊ». Συμμετείχε σε “Power Plant Project” της Ιορδανίας, στον τομέα της Διοίκησης Παραγωγής ως Project Manager.                               

Συμμετείχε στις Δημοτικές εκλογές του 2014 ως υπ. Δημοτική Σύμβουλος, με το συνδυασμό «Χαϊδάρι Ξανά». Διετέλεσε τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χαϊδαρίου (2016 – 2018). Επίσης, συμμετείχε σε διαλέξεις με θέμα τη Διαμεσολάβηση, την Παιδεία και τον Αθλητισμό. Δραστηριοποιείται χρόνια πολιτικά και εθελοντικά, ως εκ τούτου είναι γνώστης των προβλημάτων της Δυτικής Αθήνας.

Χρυσούλα (Χρύσα) Αστρινάκη 

Υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικού Τομέα Αθηνών.
MSc Οικονομολόγος.

FACEBOOK  | Kιν: 6977991665 | E-mail: [email protected]

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button