ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση του Χριστοδούλειου Ιδρύματος με την Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αθήνας  

Στο εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων, η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα Αθηνών, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη, κ. Α. Λεωτσάκου, συνδιοργάνωσε και πραγματοποίησε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με το Χριστοδούλειο Ίδρυμα, παρουσία του Προέδρου του Ιδρύματος, κ. Γ. Χριστοφοράκη, του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Παιδείας, κ. Χ. Αλεξανδράτου, και της Επιστημονικής Συμβούλου του Αντιπεριφερειάρχη, κ. Α. Παπασπύρου, τηρουμένων αυστηρά όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά της πανδημίας.

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα ακούστηκαν από τα παιδιά του Ιδρύματος, ανταλλάσσοντας ευχές και δώρα υπό τους ήχους γιορτινών μελωδίων. Ακολούθησαν θεατρικά και μουσικά δρώμενα, δημιουργώντας μία ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα.

Χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση του Χριστοδούλειου Ιδρύματος με την Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αθήνας   3

Ο Αντιπεριφερειάρχης, ακούγοντας με συγκίνηση τις παιδικές φωνές, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δομής για την αγαστή συνεργασία της διοργάνωσης. Τον συνεχάρη, επίσης, για το σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελούν, διαβεβαιώνοντας για τη συνεχή αρωγή της Περιφέρειας Αττικής στην καθημερινή ποιότητα ζωής των ωφελούμενων. Συνέχισε ευχόμενος σε όλους υγεία, δύναμη και αισιοδοξία, έχοντας ως ελπίδα τα ίδια τα παιδιά.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γ. Πατούλης στηρίζει έμπρακτα δομές που στέκονται στο πλευρό των παιδιών, παραμένοντας συμπαραστάτης και αλληλέγγυος στην καθημερινότητά τους ως ύψιστη υποχρέωση και καθήκον του.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button