ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χρήστος Νικολάου: Να ενισχυθεί ο ρόλος των ΟΤΑ στην προώθηση της αειφορίας

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα» Χρήστος Νικολάου παρακολούθησε τις εργασίες του Επιστημονικού Συνεδρίου «Πράσινη Μετάβαση & Κυκλική Οικονομία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» μαζί με τον Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο, Ηλία Μελετίου.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, ο κ. Νικολάου επισκέφτηκε το περίπτερο του Δήμου Χαϊδαρίου, ενώ επίσης είχε τη χαρά να συζητήσει για τα ζητήματα της Πράσινης Μετάβασης με τον π. Δήμαρχο Χαϊδαρίου & Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης, Δημήτρη Μαραβέλια, τον Δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Διονύσου, Χρήστο Μπακούρο.

Χρήστος Νικολάου: Να ενισχυθεί ο ρόλος των ΟΤΑ στην προώθηση της αειφορίας 3
Χρ. Νικολάου, Δ. Μαραβέλιας, Χρ. Μπακούρος

«Η ανάγκη να ενισχυθεί ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης στην προώθηση της αειφορίας και της βιώσιμης ανάπτυξης είναι επιτακτική» δήλωσε ο επικεφαλής του «Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα» και πρόσθεσε πως «οι Δήμοι μπορούν να διαδραματίσουν πολύ σημαντικό ρόλο στην οικοδόμηση ενός πρασίνου μέλλοντος, το οποίο θα βασίζεται στις εναλλακτικές μορφές ενέργειας και στην επαναχρησιμοποίηση πόρων

Χρήστος Νικολάου: Να ενισχυθεί ο ρόλος των ΟΤΑ στην προώθηση της αειφορίας 5
Χρ. Νικολάου, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Ο κ. Νικολάου δίνει ιδιαίτερη σημασία στα ζητήματα της βιώσιμης ανάπτυξης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πριν λίγους μήνες μάλιστα είχε βρεθεί και στην 5η Διεθνή Έκθεση Verde-tec όπου ενημερώθηκε για τεχνολογίες περιβάλλοντος και συγκεκριμένα για σύγχρονες πρακτικές που αφορούν τη διαχείριση αποβλήτων, τη διαχείριση φυσικών πόρων και τη χρήση φωτοβολταϊκών συστημάτων από Δήμους και Περιφέρειες.

Χρήστος Νικολάου: Να ενισχυθεί ο ρόλος των ΟΤΑ στην προώθηση της αειφορίας 7
Χρ. Νικολάου, Ηλίας Μελετίου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button